Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Killers Of The Flower Moon: Το τελικό τρέιλερ του εγκληματικού γουέστερν του Μάρτιν Σκορσέζε
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Killers Of The Flower Moon: Το τελικό τρέιλερ του εγκληματικού γουέστερν του Μάρτιν Σκορσέζε

Killers Of The Flower Moon: Κυκλοφορεί στις αίθουσες την Πέμπτη 19 Οκτωβρίου

Ο αδέξιος κακοποιός του Λεονάρντο Ντι Κάπριο βρέθηκε στο επίκεντρο του τελευταίου και τελικού τρέιλερ για την ταινία του Μάρτιν Σκορσέζε, «Killers Of The Flower Moon». Το τρέιλερ για το γουέστερν εγκληματικό έπος, το οποίο βγαίνει στους κινηματογράφους την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου (και την Πέμπτη 19 στην Ελλάδα), αναδεικνύει τον χαρακτήρα του Ντι Κάπριο, Έρνεστ Μπάρκχαρτ, έναν λευκό με καταγωγή από την Οκλαχόμα που παντρεύεται ένα μέλος της φυλής Osage τη δεκαετία του 1920.

Όμως αυτή η ένωση αποδεικνύεται μέρος ενός ανησυχητικού εγκλήματος που διαπράττεται σε βάρος της φυλής των ιθαγενών Αμερικανών, καθώς ο Μπάρκχαρτ – και άλλα λευκά μέλη της κοινότητας, με επικεφαλής τον μοχθηρό Γουίλιαμ Κινγκ Χέιλ του Ρόμπερτ Ντε Νίρο – επιχειρούν να δολοφονήσουν μέλη των Osage προκειμένου να κλέψουν τον πλούτο τους που αποκτήθηκε από τα πρόσφατα ανακαλυφθέντα κοιτάσματα πετρελαίου στον καταυλισμό τους. Το νέο τρέιλερ σημειώνει επίσης τους σχεδόν ομόφωνους επαίνους των κριτικών που έχει λάβει η ταινία από τότε που έκανε πρεμιέρα τον Μάιο στο Φεστιβάλ των Καννών. Η ταινία «Killers Of The Flower Moon» ανοίγει στις ελληνικές αίθουσες την Πέμπτη 19 Οκτωβρίου.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις