Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

01

Δεκεμβρίου 2023

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Κέιτι Πέρι σπίτι: Τρέχει στα δικαστήρια ετοιμοθάνατο βετεράνο;
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Κέιτι Πέρι σπίτι: Τρέχει στα δικαστήρια ετοιμοθάνατο βετεράνο;

Κέιτι Πέρι σπίτι: Τι ισχυρίζεται ο βετεράνος -Πώς τον ξεγέλασαν

Για «επίθεση και εξαπάτηση αδυνάτων» κατηγορείται η Κέιτι Πέρι από την οικογένεια ενός ετοιμοθάνατου βετεράνου, τον οποίο μηνύει για 2,6 εκατομμύρια δολάρια. Η 38χρονη τραγουδίστρια έχει εμπλακεί σε μια τριετή δικαστική διαμάχη με τον 84χρονο Καρλ Γουέστκοτ για ένα σπίτι, αξίας 15 εκατομμυρίων δολαρίων, στη Σάντα Μπάρμπαρα. Όπως αποκαλύπτει η «Daily Mail», ο 83χρονος Καρλ Γουέστκοστ είχε μετακομίσει στο σπίτι μόλις 2 μήνες προτού η 38χρονη Κέιτι Πέρι και ο 46χρονος Ορλάντο Μπλουμ αγοράσουν την έπαυλη των 8,9 στρεμμάτων. Σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα, ο Γουέστκοστ ισχυρίζεται ότι το συμβόλαιο που υπέγραψαν τον Ιούλιο του 2020 για την πώληση του σπιτιού έγινε όταν «δεν είχε τη διανοητική ικανότητα να κατανοήσει τη φύση και τις πιθανές συνέπειες του συμβολαίου».

Τι ισχυρίζεται ο βετεράνος -Πώς τον ξεγέλασαν

Ο Γουέστκοστ, βετεράνος ο οποίος είχε υπηρετήσει στον αμερικανικό στρατό ως μέλος της 101ης Αερομεταφερόμενης Μονάδας, είχε αγοράσει το σπίτι μόλις δύο μήνες πριν, στις 29 Μαΐου, με την πρόθεση να μείνει εκεί «για το υπόλοιπο της ζωής του», αναφέρουν τα δικαστικά έγγραφα. Ισχυρίστηκε ότι λόγω της ηλικίας του, της κακής υγείας του από τη νόσο του Huntington (μια θανατηφόρα εγκεφαλική διαταραχή), και μια «εξάωρη χειρουργική επέμβαση λιγότερο από μία εβδομάδα πριν από την υπογραφή των συμβολαίων», είχαν «επηρεαστεί σοβαρά οι διανοητικές ικανότητές του, σε σημείο που δεν ήταν ικανός να δώσει την εκούσια συγκατάθεσή του για την υπογραφή του συμβολαίου».

Περίπου μία εβδομάδα μετά την υπογραφή αυτή, στις 22 Ιουλίου 2020, ο Γουέστκοστ δήλωσε ότι άρχισε να «νιώθει ξανά διανοητικά καλύτερα», αφού, όπως είπε, πέρασε η δράση των οπιούχων, και έστειλε επιστολή στο κτηματομεσιτικό γραφείο που εκπροσωπούσε το ακίνητο. «Ο κ. Γουέστκοστ έστειλε ένα email στην Berkshire Hathaway, λέγοντας πως δεν ήθελε να πουλήσει το σπίτι του». Σε απάντηση, η Κέιτι Πέρι και ο Ορλάντο Μπλουμ έγραψαν μια επιστολή στον Γουέστκοστ, με την οποία τον ενημέρωναν για το πόσο πολύ αγάπησαν το σπίτι και ήθελαν να αγοράσουν το ακίνητο για περισσότερα χρήματα από αυτά που πλήρωσε εκείνος για την αγορά του.

Ζητούν εκατομμύρια τώρα Κέιτι Πέρι και Ορλάντο Μπλουμ

Ο Γουέστκοστ είπε ότι «το σκέφτηκε πολύ σοβαρά, αλλά ότι βρίσκεται στα τελευταία χρόνια της ζωής του και δεν μπορεί να πουλήσει το σπίτι του». Ο δικηγόρος τότε του διάσημου ζευγαριού τον ενημέρωσε πως δεν είναι διατεθειμένοι να αποχωρήσουν και πως πρέπει να ολοκληρωθεί η πώληση. Η Κέιτι Πέρι έχει πάει λοιπόν τώρα στα δικαστήρια τον Γουέστκοστ, λέγοντας πως έχασε 2.670.000 δολάρια σε ενοίκια που θα μπορούσε να είχε χρεώσει για το συγκεκριμένο ακίνητο, καθώς και αποζημίωση εκατομμυρίων.

Κράξιμο από τους θαυμαστές τους

Μετά την αποκάλυψη πως η Πέρι και ο Μπλουμ φέρονται να κάνουν έξωση σε έναν ετοιμοθάνατο βετεράνο από το σπίτι του, οι θαυμαστές της ποπ ντίβας έσπευσαν να της επιτεθούν στο X (πρώην Twitter). «Γιατί προσπαθείτε να διώξετε έναν ετοιμοθάνατο βετεράνο από το σπίτι του;», έγραψε ένας οργισμένος θαυμαστής. «Τι τρέχει με εσάς; Ο κτηματομεσίτης είναι ύποπτος καθώς τον έβαλε να υπογράψει κάτι ενώ ήταν υπό την επήρεια φαρμάκων από τη χειρουργική επέμβαση», σημείωσε κάποιος άλλος.

«Τι συμβαίνει με την Κέιτι Πέρι και τις ενοχλητικές συμφωνίες / απάτες με τα ακίνητα στην Καλιφόρνια;» ρώτησε ένας ακόμη, με έναν άλλον να επισημαίνει: «Ουάου, ποιος ήξερε ότι η Κέιτι Πέρι και ο Ορλάντο Μπλουμ ήταν τόσο καθάρματα. Και να σκεφτεί κανείς ότι προέρχεται από μια πολύ θρησκευόμενη οικογένεια (ο πατέρας της είναι ιερέας). Να το κάνει αυτό σε έναν άνθρωπο που βρίσκεται στα τελευταία χρόνια της ζωής του;».

Ο ετοιμοθάνατος Καρλ Γουέστκοστ με τα εγγόνια του και τη νύφη του
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις