Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

30

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Μάρκελλος Νύκτας για Κωνσταντίνο Αργυρό: Στο Fame Story ασχολιόταν με την πάρτη του σε έναν καθρέφτη
LIFESTYLE

Μάρκελλος Νύκτας για Κωνσταντίνο Αργυρό: Στο Fame Story ασχολιόταν με την πάρτη του σε έναν καθρέφτη

«Ένας λαϊκός τραγουδιστής είναι, μέχρι εκεί και χωρίς κάποιο styling» πρόσθεσε ο σχεδιαστής

Ο Μάρκελλος Νύκτας έκανε δηλώσεις και αναφέρθηκε στο Fame Story, αλλά και τον Κωνσταντίνο Αργυρό. Ο γνωστός σχεδιαστής που κάποτε ήταν μέρος της ομάδας του μουσικού διαγωνισμού μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα». Αρχικά, ανέφερε για τον διαγωνισμό: «Ήταν μία πολύ μεγάλη περιπέτεια, υπήρχε και πόλεμος. Ήθελαν να με κατασπαράξουν, είτε ήταν από την παραγωγή, είτε από τα παιδιά που τα δρομολογούσαν να έχουν αυτή την άρνηση». Ωστόσο, είχε όπως λέει κι ευχάριστες αναμνήσεις. «Είχα ευχάριστες στιγμές, όταν έβλεπα τέλεια σκηνοθετημένα τα ρούχα μου. Υπήρχαν θυμάμαι παιδιά που μου είχαν τρομερή αδυναμία και αυτό μου έδινε μία δύναμη να αντιπαρέρχομαι τις δυσκολίες», εξήγησε.

Βέβαια, υπήρχαν κάποια παιδιά, τα οποία ήταν αντίθετα με τις ενδυματολογικές επιλογές που έκανε για αυτά. Μαζί τους δεν κράτησε επαφές. «Υπήρχαν παιδιά που έλεγαν “αυτό δεν μου πάει”, “δεν είμαι εγώ” και κάτι τέτοιες σαχλαμάρες. Γιατί να κρατήσω επαφές με όλα αυτά τα παιδιά; Τι είναι; Φίλοι μου;», τόνισε.

Τέλος, αναφέρθηκε στον Κωνσταντίνο Αργυρό. «Με την πάρτη του ασχολιόταν σε έναν καθρέφτη. Και τι έγινε με αυτόν τον καθρέφτη, δεν κατάλαβα; Έγινε καλύτερος; Δεν είδα κάτι να κάνει. Ένας λαϊκός τραγουδιστής είναι, μέχρι εκεί. Και χωρίς κάποιο styling», είπε κλείνοντας.






Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις