Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Αριάνα Γκράντε διαζύγιο: Χωρίζει και επίσημα με τον Ντάλτον Γκόμεζ
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Αριάνα Γκράντε διαζύγιο: Χωρίζει και επίσημα με τον Ντάλτον Γκόμεζ

Αριάνα Γκράντε διαζύγιο: «Το ζευγάρι έχει προχωρήσει», αναφέρει πηγή από το περιβάλλον τους

Η Αριάνα Γκράντε υπέβαλε αίτηση διαζυγίου από τον Ντάλτον Γκόμεζ, μετά από δύο χρόνια γάμου. Η σταρ βρέθηκε στο δικαστήριο τη Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου, με τον πρώην σύζυγό της να απαντά αμέσως θετικά στην αίτηση. Σύμφωνα με πηγή από το περιβάλλον τους που μίλησε στο People, δήλωσε: «Πήραν τον χρόνο τους μαζί για να επεξεργαστούν σιγά σιγά τις λεπτομέρειες της συμφωνίας τους ιδιωτικά». «Νοιάζονταν πραγματικά και σέβονταν ο ένας τον άλλο σε κάθε βήμα αυτής της διαδικασίας», είπε στη συνέχεια, ενώ πρόσθεσε: «Το ζευγάρι έχει προχωρήσει». Η Αριάνα Γκράντε και ο Ντάλτον Γκόμεζ αντιμετώπιζαν προβλήματα στον γάμο τους, πριν η σταρ ξεκινήσει τα γυρίσματα του «Wicked». Άλλα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο Γκόμεζ είχε επισκεφτεί την Γκράντε στο πλατό του Wicked στο Λονδίνο «σε μια ύστατη προσπάθεια να σώσει το γάμο τους, αλλά δεν τα κατάφερε».

Τον Ιούλιο, η τραγουδίστρια εθεάθη για πρώτη φορά χωρίς τη βέρα της, ενώ λίγο αργότερα το ΤΜΖ επιβεβαίωσε ότι είχαν χωρίσει από τον Ιανουάριο. Ο γάμος τους έγινε κάτω από άκρα μυστικότητα το 2021, στο σπίτι της Αριάνα Γκράντε στο Μοντεσίτο και το «παρών» έδωσαν λιγότερα από 20 άτομα, συμπεριλαμβανομένων των στενών συγγενών. Φαίνεται ότι η Αριάνα Γκράντε δεν χρειάστηκε πολύ χρόνο για να προχωρήσει από τον εν διαστάσει σύζυγό της, Ντάλτον Γκόμεζ. Η διάσημη τραγουδίστρια βγαίνει με τον συμπρωταγωνιστή της από την επερχόμενη ταινία «Wicked», Ίθαν Σλέιτερ εν μέσω του χωρισμού της από τον Γκόμεζ, όπως επιβεβαιώνουν πολλές πηγές στο «Page Six».

Ο νέος σύντροφος της Αριάνα Γκράντε

Πηγές από το περιβάλλον του ζευγαριού δήλωσαν στο TMZ, που έφερε την είδηση, ότι εκείνη και ο Σλέιτερ, ο οποίος υποδύεται τον Μπογκ στην κινηματογραφική μεταφορά του μιούζικαλ του Broadway, άρχισαν να βγαίνουν πριν από αρκετούς μήνες κατά τη διάρκεια της παραγωγής της ταινίας. Μια φωτογραφία από τον Μάρτιο έδειχνε τους ηθοποιούς να γιορτάζουν τη νίκη της Μισέλ Γιο στα Όσκαρ η οποία συμμετέχει στην ταινία, και σε αυτήν η 30χρονη Γκράντε καθόταν κοντά στον Σλέιτερ, το χέρι του οποίου ήταν τυλιγμένο γύρω της. Ο Σλέιτερ ήταν παντρεμένος με την τραγουδίστρια Λίλι Τζέι από το 2018 μέχρι τον χωρισμό τους φέτος.

Ωστόσο, πηγές δήλωσαν στο TMZ ότι αυτός και η Γκράντε ξεκίνησαν να βγαίνουν αφού είχε ήδη χωρίσει από τη σύζυγό του. Ο 31χρονος Σλέιτερ έγινε διάσημος πρωταγωνιστώντας στο θεατρικό μιούζικαλ «SpongeBob SquarePants: The Broadway Musical». Ήταν, επίσης, υποψήφιος για βραβείο Tony για τον ρόλο του ως το ομώνυμο ανθρωπόμορφο σφουγγάρι.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις