Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Ζιζέλ Μπούντχεν διαζύγιο: Το μοντέλο μιλάει για τον χωρισμό από τον Τομ Μπρέιντι
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ζιζέλ Μπούντχεν διαζύγιο: Το μοντέλο μιλάει για τον χωρισμό από τον Τομ Μπρέιντι

Ζιζέλ Μπούντχεν διαζύγιο: Τα νέα δεδομένα στη ζωή της μετά από 13 χρόνια γάμου

Η Ζιζέλ Μπούντχεν έδωσε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη και μίλησε για τον Τομ Μπρέιντι, αλλά και το διαζύγιό τους. Το μοντέλο και ο παίκτης του NFL χώρισαν μετά από 13 χρόνια γάμου. «Ήταν πολύ σκληρό για την οικογένειά μου. Ήταν πολλά, σε κάθε τομέα της ζωής μου», είπε χαρακτηριστικά στο People. «Με όλες αυτές τις διαφορετικές ανατροπές που κάνει η ζωή, το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι το καλύτερο, δεδομένου του τι συμβαίνει στο περιβάλλον μας», συμπλήρωσε. Στη συνέχεια, εξήγησε πως κατάφερε να βρει πράγματα που την έκαναν να νιώθει δυνατή. Ωστόσο, μεταξύ άλλων, έκοψε το αλκοόλ. «Ακριβώς αφού έκλεισα τα 40 στην πραγματικότητα, ένιωσα μια τεράστια διαφορά μεταξύ του πότε έπινα ένα ποτήρι κρασί και πότε δεν έπρεπε να έχω αυτό το ποτήρι. Είναι κοινωνικά αποδεκτό να πιεις ένα ποτήρι κρασί. Λοιπόν, δεν είναι υγιές για εμένα», εξήγησε.

Η συνέντευξή της Ζιζέλ στη Vogue

Η Ζιζέλ άνοιξε την καρδιά της και μίλησε για το πώς αντιμετώπισε το τέλος του γάμου της με τον Τομ Μπρέιντι. Σε νέα συνέντευξή της στη βραζιλιάνικη Vogue, το 43χρονο supermodel αναφέρθηκε στο πώς διαχειρίστηκε την ψυχική της υγεία κατά τη διάρκεια του διαζυγίου της με τον 46χρονο αστέρα του NFL, το οποίο οριστικοποιήθηκε τον Οκτώβριο. «Πάντα πίστευα ότι κάθε κατάσταση, όσο δύσκολη κι αν είναι, έχει κάτι να μας διδάξει και συμβαίνει για να μας κάνει καλύτερους. Οι χωρισμοί δεν είναι ποτέ εύκολοι, ειδικά όταν υπάρχουν τα μέσα ενημέρωσης που κάνουν εικασίες», δήλωσε η Ζιζέλ.

Και συνέχισε: «Προσπάθησα να επικεντρωθώ στα παιδιά μου, την υγεία μου, τα έργα και τα όνειρά μου». Το ζευγάρι, που ήταν παντρεμένο για 13 χρόνια, έχει αποκτήσει ένα γιο τον Benjamin Rein, 13 ετών, και την Vivian Lake, 10 ετών. Ο Μπρέιντι έχει ακόμα έναν γιο τον Jack, 15 ετών από προηγούμενη σχέση. Στη συνέντευξή της μίλησε επίσης για το πώς προσέχει να τον εαυτό της ώστε να είναι απόλυτα υγιής. «Υπάρχουν τρία πράγματα που θεωρώ θεμελιώδη για να αισθάνεσαι καλά: να τρως υγιεινά, να γυμνάζεσαι καθημερινά και να βρίσκεις χρόνο για να ξεκουράζεις το μυαλό και το σώμα σου». Η καλλονή από τη Βραζιλία είχε μιλήσει στο παρελθόν για τις ανθυγιεινές συνήθειες που είχε ως νεαρό μοντέλο.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gisele Bündchen (@gisele)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις