Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

30

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ελεονώρα Μελέτη σύζυγος: Η φωτογράφιση από τον Θοδωρή Μαροσούλη
LIFESTYLE

Ελεονώρα Μελέτη σύζυγος: Η φωτογράφιση από τον Θοδωρή Μαροσούλη

Ελεονώρα Μελέτη σύζυγος: Δείτε την ανάρτηση της παρουσιάστριας

Σε καθημερινή βάση αναρτά υλικό από τη ρουτίνα της και πρόσφατα, τις καλοκαιρινές της διακοπές, η Ελεονώρα Μελέτη. Το βράδυ της Κυριακής, η παρουσιάστρια μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους που ξεπερνούν τις 515.000, δύο φωτογραφίες της. «Χρέη» φωτογράφου εκτέλεσε ο σύζυγός της, Θοδωρής Μαροσούλης και η Ελεονώρα Μελέτη επικρότησε την προσπάθειά του, μιας και όπως έγραψε στην ίδια ανάρτηση «έχει παράπονα ότι δεν με βγάζει ποτέ ωραίες φωτογραφίες». Στη λεζάντα της ανάρτησής της, η Ελεονώρα Μελέτη έγραψε αναλυτικότερα:

«Έχω παράπονα ότι ο @psycho_25 (Θοδωρής Μαροσούλης) δεν με βγάζει ποτέ ωραίες φωτό. Η αλήθεια είναι πως έχει συλλογή από τις πιο ντροπιαστικές στιγμές μου. Μου τις δείχνει κ αναρωτιέμαι αν τελικά θέλει ταλέντο για να βγάζεις τόσο πετυχημένα κακές φωτογραφίες. Για κάποιο λόγο πιστεύω πως πολλές φίλες διαβάζοντας αυτό, θα ταυτιστούν. Νομίζω όμως πως αυτή τη φορά ο γλυκούλης έβαλε τα δυνατά του για κάτι καλύτερο!». Η ανάρτηση αυτή, έρχεται λίγο μετά ένα δημόσιο ξέσπασμα της παρουσιάστριας αναφορικά με τις κοινωνικές επιταγές που «επιβάλλει» το TikTok. Η παρουσιάστρια τα «έβαλε» με την πλατφόρμα και το πώς προβάλλεται η γυναικεία εικόνα μέσα από αυτή. Με μια ανάρτησή της, η Ελεονώρα Μελέτη έγραψε: «Chanel, νύχι, σούσι, μαλλί, δίαιτα. Τι προβάλλει στις γυναίκες ως ουσία ζωής το TikTok». Στη δημοσίευσή της δεν παρέλειψε να προσθέσει ένα emoji… εμετού.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Εleonora Meleti (@nonoram)

«Μου λένε να βάλω φίλτρα»

Νωρίτερα, τον Αύγουστο, η παρουδιάστρια ανέβασε μέσω Instagram, ένα κλιπ στο οποίο χωρίς ίχνος μακιγιάζ, παίρνει διάφορους μορφασμούς για τον αέρα που έχει. Μάλιστα, η ίδια έκανε ακόμη μια ανάρτηση, στην οποία δείχνει το εντελώς άβαφο πρόσωπό της τη στιγμή που βγήκε η επίσημη ανακοίνωση του MEGA, για την ανανέωση του συμβολαίου της με το κανάλι. Λίγο αργότερα, επέστρεψε με νέο κλιπ, στο οποίο μοιράζεται την ανησυχία της με το κοινό της, για τα μηνύματα που έχει δεχτεί από γυναίκες. Πιο αναλυτικά, έγραψε: «Το 2023 υπάρχουν γυναίκες που με ρωτάνε κάτω από τις φωτογραφίες μου, για ποιο λόγο βγαίνω άβαφη. Άλλες με συμβουλεύουν να βάλω φίλτρα. Άλλες την “πέφτουν” σε γυναίκες που μου γράφουν όμορφα και κολακευτικά σχόλια. Θα απαντήσω κάποια στιγμή αλλά η απάντηση είναι απλή, τόσο εύκολη, αυτονόητη, που με ανησυχεί πολύ το ότι δεν γίνεται αντιληπτή από κάποιους. Μήπως θα έπρεπε να ανησυχούν και οι ίδιοι; Η αντίληψη είναι η αρχή της προσωπικότητας».

Η Ελεονώρα Μελέτη απάντησε με μια φωτογραφία της πλάι στον σύζυγό της, Θοδωρή Μαροσούλη, χωρίς ίχνος μακιγιάζ, όπου ποζάρουν και οι δυο χαμογελαστοί ο ένας δίπλα στον άλλο. Στη λεζάντα της ανάρτησής της, έδωσε την απάντηση που «χρωστούσε», σε όσους δεν μπορούσαν να καταλάβουν τον λόγο που δεν βάφεται, πριν φωτογραφηθεί στα social media. «Αποδοχή. Αποδοχή είναι η απάντηση στο ερώτημα γιατί βγαίνω άβαφη. Όσοι με ξέρουν , γνωρίζουν καλά πως στη ζωή μου δεν βάφομαι. Η ζωή μου είναι εκτός τηλεόρασης. Από την άλλη θέλω να απαντήσω σε γυναίκες που αναρωτιούνται σε τι αποσκοπώ όταν βγαίνω άβαφη, γιατί το κάνω αυτό κ όλα τα σχετικά: ( αν ανατρέξετε στο προηγούμενο ποστ θα καταλάβετε). Σε τίποτα δεν αποσκοπώ.

«Είμαι και νιώθω καλά με τον εαυτό μου»

Όταν βάφομαι να ξέρετε ότι κάπου αποσκοπώ. Αποσκοπώ στο να σας προωθήσω ένα προϊόν , να σας υποδεχτώ περιποιημένη στον τηλεοπτικό αέρα, να σας κάνω διαφήμιση με όλο το σωστό περιτύλιγμα. Όταν ανεβάζω άβαφη φωτογραφίες, είμαι απλά ο εαυτός μου. Τη βγάζω, μου αρέσει, κάτι σκέφτομαι και την ανεβάζω. Δεν κάνω κάτι διαφορετικό απ ότι όλοι. Κατανοώ πως σε κάποιους δημιουργεί εντύπωση κ είναι σεβαστό. Ειδικά μέσα στο Instagram μπορεί να είναι κ ριψοκίνδυνο. Αλλά μ αρέσει το ζην επικινδύνως. Δέχομαι πως σε κάποιους δεν θα αρέσει, κ αυτό σεβαστό κ αποδεκτό, αλλά δεν με αφορά. Υπάρχουν προφίλ για όλα τα γούστα. Είμαι κ νιώθω καλά με τον εαυτό μου. Και αυτό θα το πρεσβεύω κ εδώ. Πάμε πάλι: είμαι κ νιώθω καλά με τον εαυτό μου.

Τον αποδέχομαι. Με αποδέχεται ο άνθρωπος μου κ όσοι με αγαπούν αληθινά. Δεν γίνεται να αρέσουμε σε όλους. Αρκεί όμως να αρέσουμε σε εμάς τους ίδιους. Αρκεί. Μετράει. Ηρεμεί. Αποδοχή είναι η απάντηση σε όλους όσοι απορούν. Αποδοχή είναι η απάντηση σε όποιον δεν αρέσει. Αποδοχή είναι η απάντηση σε όποιον το επικροτεί! Αποδοχή είναι η συμβουλή μου σε κάθε γυναίκα κάθε ηλικίας που έχει άγχος για το πως θα τη δει ο κόσμος κ το ινσταγκραμ. Αποδοχή» έγραψε η Ελεονώρα Μελέτη.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Εleonora Meleti (@nonoram)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις