Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

05

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Σπυροπούλου βάφτιση: Οι χοροί και το φιλί με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο
LIFESTYLE

Σπυροπούλου βάφτιση: Οι χοροί και το φιλί με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο

Σπυροπούλου βάφτιση: Το live show από τον Χρήστο Μάστορα, τα βεγγαλικά και ο στολισμός των τραπεζιών

Βίντεο και στιγμιότυπα από το πάρτι μετά τη βάφτιση του γιου της με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο, μοιράστηκε στο Instagram η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Το ζευγάρι διοργάνωσε μια μουσική βραδιά με τον Χρήστο Μάστορα να τραγουδά ζωντανά για τους καλεσμένους.

Στα κλιπ όσων έδωσαν το «παρών» τα οποία αναδημοσίευσε η παρουσιάστρια, εμφανίζεται να διασκεδάζει με τον σύζυγό της, χορεύοντας και τραγουδώντας. Οι δυο τους είχαν και μια τρυφερή στιγμή, όταν αντάλλαξαν ένα φιλί.Στη συνέχεια, δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες, δείχνοντας τον στολισμό που επέλεξαν για τα τραπέζια και τον χώρο, με το μπλε και το χρυσό να κυριαρχούν. Από τη βραδιά δεν έλειψαν τα βεγγαλικά και οι φωτογραφήσεις με τους καλεσμένους. Για νονές του παιδιού τους επέλεξαν την αδελφή του Βασίλη Σταθοκωστόπουλου και την επιχειρηματία, Σούλα Λιάκου.

Το πάρτι έγινε σε γνωστό κέντρο στην Αθηναϊκή Ριβιέρα

Η βάφτιση έγινε σε εκκλησία στο Καβούρι, σε στενό οικογενειακό κύκλο ενώ το ζευγάρι θέλησε να κρατήσει όλες τις λεπτομέρειες του μυστηρίου μακριά από τα media. Μετά τη βάφτιση, ακολούθησε δεξίωση για τους καλεσμένους τόσο από τον καλλιτεχνικό, όσο και από τον χώρο της πολιτικής.

Το πάρτι έγινε σε γνωστό κέντρο στην Αθηναϊκή Ριβιέρα. Εκεί, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είχε ετοιμάσει μια δεύτερη εμφάνιση. Μετά το μίνι λευκό φόρεμα που επέλεξε για το μυστήριο, η παρουσιάστρια πόζαρε με ένα χρυσό μακρύ φόρεμα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις