Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Τζέσικα Σίμπσον κιλά: «Πρέπει να αλλάξουμε λίγο τη νοοτροπία μας, όταν μιλάμε για το βάρος κάποιου»
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Τζέσικα Σίμπσον κιλά: «Πρέπει να αλλάξουμε λίγο τη νοοτροπία μας, όταν μιλάμε για το βάρος κάποιου»

Ενοχλημένη για τα αρνητικά σχόλια σχετικά με το βάρος της

Η Τζέσικα Σίμπσον έχει βαρεθεί όπως λέει, να ακούει σχόλια σχετικά με το βάρος της. Η τραγουδίστρια μίλησε στο «Access Hollywood» και ανέφερε πως συνεχώς, δέχεται κριτική για τα κιλά της και θεωρεί πως ο λόγος είναι το γεγονός πως έχει περάσει από όλες τις «φάσεις». «Πρέπει να αλλάξουμε λίγο τη νοοτροπία μας, όταν μιλάμε για το βάρος κάποιου», είπε αρχικά και πρόσθεσε: «Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να γίνεται αυτή η συζήτηση». Στη συνέχεια, εξήγησε πως έχει περάσει από πολλές φάσεις και δεν ήταν πάντοτε αδύνατη. Θεωρεί μάλιστα, πως ίσως αυτό έχει κάνει το κοινό της να τη σχολιάζει συνέχεια, καθώς αν ζύγιζε ανέκαθεν τα ίδια κιλά, κανείς δεν θα μπορούσε να της πει το παραμικρό.

«Μακάρι να μπορούσα να το εξηγήσω. Μακάρι να μπορούσα να πω ότι έχει βελτιωθεί η κατάσταση, αλλά παραμένει η ίδια», σημείωσε η σταρ. Η ηθοποιός πριν από κάποιους μήνες κατάφερε να χάσει 45 ολόκληρα κιλά, με πολλούς από τους θαυμαστές της να ανησυχούν για εκείνη. Άλλωστε, είχε βρεθεί ουκ ολίγες φορές στο στόχαστρο των media για την εξάρτησή της από το αλκοόλ, τις ουσίες ή τη μάχη της με τα παραπανίσια κιλά. Τα τελευταία χρόνια ωστόσο, έχει κάνει μεγάλη προσπάθεια να απεξαρτηθεί από όλα αυτά. Ωστόσο, η εικόνα της σίγουρα δεν παρουσιάζει έναν υγιή άνθρωπο. Στις πιο πρόσφατες φωτογραφίες της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, εμφανίζεται ιδιαίτερα αδυνατισμένη, ταλαιπωρημένη, ενώ συχνά, σε βίντεο που αναρτά, φαίνεται να μιλά ακατάληπτα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις