Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Μπρίτνεϊ Σπίαρς διαζύγιο: Συμφωνία για την επιμέλεια των τεσσάρων σκύλων
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Μπρίτνεϊ Σπίαρς διαζύγιο: Συμφωνία για την επιμέλεια των τεσσάρων σκύλων

Μπρίτνεϊ Σπίαρς διαζύγιο: Το ζευγάρι καλείται να διευθετήσει τις εκκρεμότητες σχετικά με τα κατοικίδια που υιοθέτησε κατά τη διάρκεια του γάμου του

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς και ο πρώην σύζυγός της, Σαμ Ασγκάρι κατέληξαν σε συμφωνία για το πώς θα διαχειριστούν την επιμέλεια των πέντε σκυλιών που απέκτησαν κατά τη διάρκεια του γάμου τους. Το πρώην ζευγάρι μπορεί να μην απέκτησε παιδί μαζί όσο ήταν παντρεμένο, όμως υιοθέτησε πέντε τετράποδους φίλους, στους οποίους και οι δύο τρέφουν τεράστια αδυναμία. Σύμφωνα με δημοσίευμα του ΤΜΖ, ο Σαμ Ασγκάρι ορίστηκε ως ο μοναδικός ιδιοκτήτης του ντόπερμαν, που αγόρασε τον Οκτώβριο του 2021 και ακούει στο όνομα Πόρσα. Από την άλλη μεριά, η Σπίαρς θα έχει την πλήρη επιμέλεια των άλλων τεσσάρων σκυλιών τους, ενός Αυστραλιανού ποιμενικού που ονομάζεται Sawyer, ενός Yorkie που ονομάζεται Hannah και δύο άλλων μικρότερων σκυλιών.

Το δημοσίευμα αναφέρει πως και οι δύο πλευρές είναι ευχαριστημένες με την εν λόγω συμφωνία, παρά το γεγονός ότι την προηγούμενη εβδομάδα η ποπ σταρ δεν διαπραγματευόταν να μοιραστεί την επιμέλεια των σκυλιών με τον πρώην σύζυγό της. «Σχετικά με την κοινή περιουσία τους, το πιο δύσκολο μέρος της διαίρεσης οποιωνδήποτε περιουσιακών στοιχείων θα είναι τα δύο σκυλιά τους», είχε πει πηγή από το περιβάλλον της στη DailyMail.

Η μετακόμιση του Σαμ Ασγκάρι

Κι ενώ θα περίμενε κανείς, το διαζύγιο από τη Μπρίτνεϊ Σπίαρς να επηρέαζε αρνητικά τον Σαμ Ασγκάρι, ο ηθοποιός και personal trainer δείχνει να διανύει μια πολύ καλή φάση της ζωής του.
Τουλάχιστον, αυτό μαρτυρά το νέο διαμέρισμα που επέλεξε να ζήσει, αφού έφυγε από το σπίτι που είχε με την ποπ σταρ. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Page Six, ο Σαμ Ασγκάρι μετακόμισε στο πολυτελές κτίριο «Ten Thousand» στο Λος Άντζελες, το οποίο βρίσκεται στα σύνορα μεταξύ του Μπέβερλι Χιλς και της Σέντουρι Σίτι. «Είναι πολύ φιλικός με τους υπόλοιπους κατοίκους και περνάει πολύ χρόνο με την αδερφή του», αναφέρει μια πηγή.

Το κτίριο αποτελείται από 40 ορόφους, με τα ενοίκια να κυμαίνονται από 10.000 έως 65.000 δολάρια τον μήνα. Περιλαμβάνει βέβαια, όλες τις ανέσεις, όπως μπαρ, υπηρεσία παρκαδόρου, ιδιωτικό πάρκο με έκταση ένα στρέμμα, πιστίνα, θέα στον Ειρηνικό, αλλά και γιατρούς διαθέσιμους για διάφορες υπηρεσίες, όπως το μπότοξ. Εκεί ζούσε και η Ντέμι Λοβάτο, ο δικηγόρος Μάικλ Αβενάτι, η Λόρι Χάρβεϊ, ο Σαμ Ρόνσο και η Άντισον Ρέι. Το εν λόγω κτίριο έχει χαρακτηριστεί από τους Los Angeles Times ως «η πιο περιζήτητη και ακριβή πολυκατοικία».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις