Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

04

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Ντουέιν Μπέικον αδερφός: Νεκρός από πυροβολισμό ο 23χρονος Ραχίμ
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ντουέιν Μπέικον αδερφός: Νεκρός από πυροβολισμό ο 23χρονος Ραχίμ

Ντουέιν Μπέικον αδερφός: Ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού διοργάνωσε ένα πάρτι στη Φλόριντα, το οποίο τελικά οδήγησε στον θάνατο του Ραχίμ

Νεκρός βρέθηκε ο Ραχίμ Μπέικον, αδερφός του Ντουέιν, τα ξημερώματα της 28ης Ιουλίου μετά από πυροβολισμό σε πάρτι που διοργανώθηκε στη Φλόριντα. Ο Ντουέιν Μπέικον διοργάνωσε ένα πάρτι στη Φλόριντα, το οποίο τελικά οδήγησε στον θάνατο του αδερφού του Ραχίμ. Το περιστατικό συνέβη τα ξημερώματα της 28ης Ιουλίου. Ο ιδιοκτήτης του χώρου στον οποίο διοργανώθηκε το πάρτι, παρακίνησε τους πάντες να αποχωρήσουν για να σεβαστούν τις ώρες κοινής ησυχίας. Ωστόσο κάποιοι δεν τον άκουσαν και ξεκίνησε ένας τσακωμός. Δέκα λεπτά αργότερα ακούστηκαν πυροβολισμοί.

Ο Ραχίμ Μπέικον μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου και άφησε την τελευταία του πνοή. Ο θανάσιμος πυροβολισμός, σύμφωνα με τα ΜΜΕ, έγινε στη 1:51. Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες για το τι ακριβώς συνέβη, ο Ραχίμ Μπέικον δέχθηκε τα πυρά και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου κατέληξε. Επίσης, νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση μια 48χρονη γυναίκα. Λίγο πριν από τις 2 τα ξημερώματα, ο ιδιοκτήτης του χώρου όπου έγινε το πάρτι άναψε τα φώτα προκειμένου να αποχωρήσουν οι παρευρισκόμενοι λόγω των περιορισμών της πολιτείας σχετικά με τις ώρες κοινής ησυχίας. Ωστόσο, κάποιοι απ’ τους καλεσμένους αρνήθηκαν να αποχωρήσουν με αποτέλεσμα να προκληθεί ένταση.


Ο 23χρονος ασχολούταν με τη ραπ μουσική

Ο αδερφός του πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού μεταξύ άλλων ήταν ράπερ, γνωστός και ως «350Heem». Οι Αρχές έχουν ήδη προχωρήσει σε σύλληψη ενός υπόπτου, ενώ το όπλο που φέρεται να είχε στην κατοχή του ο συλληφθέντας ήταν κλεμμένο από το 2015. Ο άλλοτε παίκτης του Παναθηναϊκού στήριζε ενεργά την καριέρα του 23χρονου αδελφού του. Μάλιστα, πριν από δύο χρόνια είχαν ηχογραφήσει και τραγούδι παρέα με τίτλο “Talk Dat Talk”, το videoclip του οποίου κυκλοφόρησε πριν από έναν μήνα, με τον Μπείκον να εμφανίζεται αρκετές φορές.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις