Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

06

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Κέβιν Κόστνερ διαζύγιο: Στο σπίτι που χρησιμοποιείται για το προσωπικό η πρώην σύζυγος
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Κέβιν Κόστνερ διαζύγιο: Στο σπίτι που χρησιμοποιείται για το προσωπικό η πρώην σύζυγος

Κέβιν Κόστνερ διαζύγιο: Είχε επιβληθεί στην Κριστίν Μπαουμγκάρτνερ, σύμφωνα με δικαστική απόφαση, να εκκενώσει το σπίτι

Η εν διαστάσει σύζυγος του Κέβιν Κόστνερ, Κριστίν Μπαουμγκάρτνερ, έφυγε επίσημα από το κοινό τους σπίτι, αλλά δεν πήγε πολύ μακριά. Σύμφωνα με φωτογραφίες του Page Six από φορτηγά έξω από το σπίτι του πρώην ζευγαριού στη Σάντα Μπάρμπαρα, ήρθαν στην επιφάνεια περισσότερες λεπτομέρειες για το πού ακριβώς μετακομίζει η Μπαουμγκάρτνερ εν μέσω του διαζυγίου τους. «Η Κριστίν ακολουθεί τις νομικές συμβουλές σύμφωνα με το προγαμιαίο συμβόλαιο και εκκενώνει το οικογενειακό σπίτι», δήλωσε μια πηγή στο People, προσθέτοντας ότι «θα μείνει σε ένα μικρότερο σπίτι στην ιδιοκτησία που χρησιμοποιείται ως οικία του προσωπικού».

Η πηγή ανέφερε ότι αυτή «είναι μια προσωρινή λύση» και η σχεδιάστρια τσαντών «εξακολουθεί να ψάχνει για άλλο σπίτι». «Μένει στην περιοχή για να μην διαταράξει τη ζωή των παιδιών», δήλωσε η πηγή στο πρακτορείο. «Θα επιστρέψουν στο σχολείο το φθινόπωρο με τους φίλους τους. Η Κριστίν προσπαθεί να διατηρήσει τα πάντα όσο το δυνατόν πιο φυσιολογικά. Το μοναδικό της μέλημα είναι τα παιδιά», συμπλήρωσε. Στοίβες από χαρτόκουτα, τα οποία πιθανώς ήταν γεμάτα με τα υπάρχοντα της Μπαουμγκάρτνερ, περιέβαλαν τα φορτηγά μετακόμισης.

Δεν είναι σαφές αν το πρώην ζευγάρι ήταν παρόν την ημέρα της μετακόμισης, καθώς ο Κόστνερ πιθανότατα εξακολουθεί να κάνει διακοπές στο Άσπεν με τα τρία παιδιά τους. Η μετακόμιση έρχεται τρεις ημέρες πριν λήξει η προθεσμία υποχρεωτικής εκκένωσης για τη 49χρονη. Νωρίτερα αυτό το μήνα, ένας δικαστής διέταξε ότι έπρεπε να εκκενώσει τον χώρο μέχρι τις 31 Ιουλίου, διατηρώντας τους όρους του προγαμιαίου τους συμβολαίου, το οποίο υπεγράφη το 2004.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις