Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Κόρη Πεπ Γκουαρδιόλα: Η κούκλα Μαρία στο Τσεσμέ της Τουρκίας
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κόρη Πεπ Γκουαρδιόλα: Η κούκλα Μαρία στο Τσεσμέ της Τουρκίας

Κόρη Πεπ Γκουαρδιόλα: Η Μαρία Γκουαρδιόλα εμφανίστηκε σε εστιατόριο φορώντας, ένα μαύρο φόρεμα χωρίς στηθόδεσμο

Διακοπές με φόντο το Αιγαίο κάνει η Μαρία Γκουαρδιόλα. Η 22χρονη κόρη του προπονητή της Μάντσεστερ Σίτι και πρώην της Μπαρτσελόνα και της Μπάγερν Μονάχου Πεπ Γκουαρδιόλα επέλεξε το Τσεσμέ, που είναι απέναντι από τη Χίο και κάποτε ήταν ελληνικό, για τις διακοπές της μαζί με τις φίλες της.  Η νεαρή επέστρεψε στην Τουρκία λίγες εβδομάδες μετά την κατάκτηση του Champions League από την Σίτι στην Πόλη και απολαμβάνει τον ήλιο και την θάλασσα στο τουριστικό θέρετρο του Τσεσμέ.

Σε μια από τις εμφανίσεις της σε εστιατόριο της περιοχής φορούσε ένα μαύρο φόρεμα χωρίς σουτιέν και… άναψε φωτιές στο Instagram ανεβάζοντας παράλληλα την θερμοκρασία στο Τσεσμέ.

«Ο Πεπ απλώς ξέρει πώς να κάνει πραγματικά όμορφα πράγματα»

Η φωτογραφία χωρίς σουτιέν σχολιάστηκε από πολλούς στα social media. «Είμαι πλέον οπαδός του Γκουαρδιόλα» έγραψε ένας χρήστης και ένας άλλος υποστήριξε: «Ο Πεπ απλώς ξέρει πώς να κάνει πραγματικά όμορφα πράγματα». Η Μαρία είναι το μεγαλύτερο παιδί της οικογένειας και έναν ακόμη έναν μικρότερο αδελφό και μια αδελφή. Μοιράζει τη ζωή της ανάμεσα στη Βαρκελώνη και στο Μάντσεστερ και ασχολείται επαγγελματικά με τη μόδα.  Πριν από τον Τσεσμέ επισκέφτηκε την Ισπανία ενώ οι διακοπές της αυτό το καλοκαίρι ξεκίνησαν με οικογενειακή επίσκεψη στην Αίγυπτο.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις