Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

30

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Νεϊμάρ παιδιά: Πώς θα βαφτίσει το μωρό που περιμένει
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Νεϊμάρ παιδιά: Πώς θα βαφτίσει το μωρό που περιμένει

Νεϊμάρ παιδιά: Ο ποδοσφαιριστής αναφέρθηκε στο όνομα του μωρού που περιμένει με την σύντροφό του Μπρούνα Μπιανκάρντι

Μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης έδωσε ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ του ποδοσφαίρου Νεϊμάρ, στην οποία εξέπληξε όταν είπε πως θα βαφτίσει το παιδί που περιμένει με την σύντροφό του Μπρούνα Μπιανκάρντι, προς τιμήν του Λιονέλ Μέσι, σε περίπτωση που είναι αγόρι. Στο κανάλι του διάσημου influencer και Youtuber της Βραζιλίας, Casimiro, ο ηγέτης της «σελεσάο» κλήθηκε να απαντήσει τι όνομα θα δώσει στο δεύτερο παιδί του και η απάντησή του προκάλεσε γέλια. «Πώς θα πεις το παιδί που έρχεται;» τον ρώτησε ο Casimiro κι ο Νεϊμάρ απάντησε: «Μέσι».

Είναι γνωστή η αγάπη που τρέφει ο «Νέι» για τον άλλοτε συμπαίκτη του στην Μπαρτσελόνα και στην Παρί Σεν Ζερμέν. Ο Νεϊμάρ έχει υποστηρίξει πολλές φορές πως ο Αργεντινός τον βοήθησε πολύ όχι μόνο να γίνει καλύτερος παίκτης, αλλά και σε αποφάσεις που πήρε εκτός γηπέδου. Τώρα, είπε θα συνεχίσει να τον υποστηρίζει από μακριά μιας κι ο Μέσι έφυγε από την Παρί Σεν Ζερμέν και πήγε στην Ίντερ Μαϊάμι, ενώ εκείνος υποστήριξε πως θα συνεχίσει και τη νέα σεζόν στο γαλλικό σύλλογο.

Η επικοινωνία του Νεϊμαρ με τον Μέσι

Στην ίδια συνέντευξη, αποκάλυψε και την επικοινωνία που είχε με τον Μέσι πριν από τον τελικό του Μουντιάλ στο Κατάρ όπου η Αργεντινή νίκησε τη Γαλλία με 4-2 στα πέναλτι και κατέκτησε το τρόπαιο. «Από την στιγμή που βγήκαμε νοκ άουτ από την Κροατία, άρχισα να υποστηρίζω τον Μέσι για να πάρει το τρόπαιο. Πριν από τον τελικό μιλήσαμε και του είπα να πάει και να το πάρει γιατί το αξίζει. Από την στιγμή που το κατέκτησε νομίζω όλο το ποδόσφαιρο είναι χαρούμενο. Δεν θα μπορούσε να έχει καλύτερο φινάλε σε μια τέτοια καριέρα, μια χρυσή καριέρα».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις