Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

04

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / ΑΕΚ Γκαρσία συμβόλαιο: Σε διαδικασία διαπραγματεύσεων για νέα συμφωνία
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΑΕΚ Γκαρσία συμβόλαιο: Σε διαδικασία διαπραγματεύσεων για νέα συμφωνία

ΑΕΚ Γκαρσία συμβόλαιο: Η ομάδα απέρριψε πάνω από 20 εκατομμύρια ευρώ για τον Λιβάι

Για ακόμη μία φορά ο Λιβάι Γκαρσία είναι το πρόσωπο των ημερών στην ΑΕΚ. Όχι μόνο για τα 3 γκολ που πέτυχε στο φιλικό παιχνίδι με τη Σαχτάρ Ντόνετσκ. Αλλά διότι είναι πλέον καθημερινό φαινόμενο τα σενάρια που αφορούν στο μέλλον του. Σύμφωνα με πληροφορίες, στην ΑΕΚ έφτασε πρόταση που ξεπερνούσε τα 20 εκατ. ευρώ για τον Λιβάι Γκαρσία, αλλά εκείνη δεν αποδέχθηκε την προσφορά αυτή. Η ομάδα που κατέθεσε την πρόταση αυτή δεν έχει γίνει γνωστή. Μάλιστα, η «Ένωση» δεν έμεινε εκεί, αφού ξεκίνησε άμεσα συζητήσεις για την ανανέωση του συμβολαίου του 25χρονου επιθετικού από το Τρινιντάντ και Τομπάγκο.

Υπενθυμίζουμε πως η ΑΕΚ κατέχει το 60% των δικαιωμάτων του παίκτη με το υπόλοιπο 40% να ανήκει στην Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ. Η Ένωση το είχε αγοράσει με 2,6 εκατ.ευρώ. Όσο περνάει ο καιρός, φαίνεται όλο και πιο έντονα, πως η κατάσταση εντείνεται και τα ποσά που αφορούν στη μεταγραφή του, ξεφεύγουν. Στις αρχές της εβδομάδας ο Ολλανδός ατζέντης του ποδοσφαιριστή μαζί με αντιπροσωπεία της Λανς, κάθισε στο ίδιο τραπέζι με τους ανθρώπους της «Ένωσης», με σκοπό να συζητηθεί η μεταγραφή του ποδοσφαιριστή από το Τρινιντάντ και Τομπάγκο.

Ίσως η πιο ακριβή μεταγραφή ποδοσφαιριστή από ελληνική ομάδα

Μια μεταγραφή, που όλα δείχνουν ότι μπορεί να εξελιχθεί στην πιο ακριβή πώληση ποδοσφαιριστή από ελληνική ομάδα. Η Λανς, λοιπόν, έβαλε στο τραπέζι επίσημη πρόταση ύψους 17.500.000 ευρώ. Πραγματικά χρήματα, στα χαρτιά και όχι στα λόγια. Συν κάποια μπόνους που ανεβάζουν ακόμη περισσότερο το τελικό ποσό. Και η αλήθεια είναι ότι οι Γάλλοι περίμεναν να ακούσουν θετική απάντηση. Ή έστω μια πιο θετική προσέγγιση στην πρότασή τους από τους Κιτρινόμαυρους. Κι όμως, οι πληροφορίες αναφέρουν πως η «Ένωση» αρνήθηκε ασυζητητί την προσφορά και ξεκαθάρισε ότι δεν κάνει καμία συζήτηση, εάν τα ποσά που θα μπουν στα χαρτιά, δεν ξεπερνούν τα 20.000.000 €.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις