Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

06

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Εγγονός Ρόμπερτ Ντε Νίρο: Συνελήφθη γυναίκα για τον θάνατο του Λεάντρο
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Εγγονός Ρόμπερτ Ντε Νίρο: Συνελήφθη γυναίκα για τον θάνατο του Λεάντρο

Εγγονός Ρόμπερτ Ντε Νίρο: Νεκρός στο διαμέρισμά του βρέθηκε πριν δύο εβδομάδες ο 19χρονος εγγονός του οσκαρικού ηθοποιού.

Στη σύλληψη μίας 20χρονης γυναίκας οδήγησε η έρευνα της αστυνομίας για τον θάνατο του 19χρονου εγγονού του ηθοποιού Ρόμπερτ Ντε Νίρο. Όπως μεταδίδει το Sky News, η συλληφθείσα φέρεται να είναι η έμπορος ναρκωτικών που πούλησε στον Λεάντρο Ντε Νίρο Ροντρίγκεζ τα χάπια που πήρε, πριν βρεθεί νεκρός. Η New York Post αναφέρει πως το όνομα της 20χρονης είναι Σοφία Χέιλι Μαρκς και πως είναι γνωστή στα κυκλώματα ναρκωτικών με το ψευδώνυμο “Percocet Princess”. Προς το παρόν, κατηγορείται μόνο για διακίνηση ναρκωτικών, όμως η αστυνομία θεωρεί πως συνδέεται με τον θάνατο του νεαρού Ντε Νίρο. Η υπόθεση δεν έχει κλείσει και οι αρχές συνεχίζουν την έρευνα για τη διαλεύκανση των αιτίων που οδήγησαν τον 19χρονο στον θάνατο.

 Η φαιντανύλη

Όπως έγινε γνωστό, στο άψυχο σώμα του Λεάντρο βρέθηκε άσπρη ουσία σε μορφή σκόνης στη νεκροψία που ακολούθησε τον εντοπισμό της σορού του στο διαμέρισμά του στο Μανχάταν στις 2 Ιουλίου. Η μητέρα του, Ντρένα Ντε Νίρο, είχε αναφέρει σε ανάρτησή της στο Instagram πως ο γιος της πέθανε επειδή του πούλησαν χάπια με φαιντανύλη. Πρόκειται για ένα συνθετικό οπιοειδές, το οποίο είναι νόμιμο ως συνταγογραφούμενο παυσίπονο, αλλά αποτελεί πλέον προϊόν της μαύρης αγοράς. Είναι μεν φθηνό, αλλά είναι εκατό φορές πιο ισχυρό από τα φυσικά οπιοειδή και γίνεται εύκολα θανατηφόρο. Η Ντρένα Ντε Νίρο υποστηρίζει πως το πρόσωπο που πούλησε ναρκωτικά στον γιο της, γνώριζε πως αυτά είναι νοθευμένα. “Κάποιος του πούλησε χάπια νοθευμένα με φαιντανύλη, που ήξερε ότι ήταν νοθευμένα, αλλά παρόλα αυτά του τα πούλησε”, ανέφερε στην ανάρτησή της στο Instagram.

Ο Λεονάρντο Ντε Νίρο Ροντρίγκεζ είχε αρχίσει να ακολουθεί τα βήματα του παππού του στην υποκριτική. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, είχε ήδη ερμηνεύσει κάποιους μικρούς ρόλους στις ταινίες “A Star Is Born”, “The Collection και Cabaret Maxime”. Ηθοποιός είναι και η μητέρα του, την οποία υιοθέτησε ο Ντε Νίρο κατά τη διάρκεια του γάμου του με τη Diahnne Abbott.

Η οδύνη του Ρόμπερτ Ντε Νίρο

Συντετριμμένος από την απώλεια του εγγονού του είναι ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο, που πριν λίγες ημέρες έγινε πατέρας για έβδομη φορά. Σε ανακοίνωσή του αμέσως μόλις έγινε γνωστό το τραγικό περιστατικό, ζήτησε σεβασμό στην μνήμη του εγγονού του και στις δύσκολες στιγμές που βιώνει η οικογένεια. “Είμαι βαθιά στενοχωρημένος για τον θάνατο του αγαπημένου μου εγγονού Λέο. Εκτιμούμε πολύ τα συλλυπητήρια που δεχόμαστε από όλους σας. Ζητάμε να γίνει σεβαστή η ιδιωτικότητά μας για να θρηνήσουμε την απώλεια του Λέο”, ανέφερε ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις