Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Καλλιάνος μωρό: Η συγγνώμη του βουλευτή της ΝΔ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καλλιάνος μωρό: Η συγγνώμη του βουλευτή της ΝΔ

Καλλιάνος μωρό: Ο βουλευτής της ΝΔ αναφέρεται στο απρόοπτο που προκάλεσε, άθελά του, ο μικρός του γιος, με αποτέλεσμα ακόμη κι ο πρωθυπουργός να χαμογελάσει

Την ανάγκη να ζητήσει «συγγνώμη» ένιωσε ο βουλευτής του Νότιου Τομέα Αθηνών Γιάννης Καλλιάνος, που αναγνώρισε ότι το παιδάκι που έκλαιγε από τα θεωρεία συνεχώς, μέσα στην ολομέλεια ήταν ο γιος του. Όπως σημειώνει ο κ. Καλλιάνος, το γεγονός έκανε μέχρι και τον Κυριάκο Μητσοτάκη να χαμογελάσει. Το παιδί, εξήγησε, βρισκόταν στα θεωρεία με τη σύζυγό του, «αλλά μάλλον το περιβάλλον δεν του ήταν γνωστό με αποτέλεσμα, μετά τους ιερείς, να είναι ο μόνος που ακούγονταν διαρκώς μέσα στην αίθουσα της ολομέλειας». «Σε κάποια στιγμή ένιωσα λίγο αμήχανα αλλά στη συνέχεια σκέφτηκα ότι ήταν ένα μικρό παιδάκι που έκλαιγε και που ασφαλώς δεν θα το παρεξηγούσε κάνεις», κατέληξε.

Αναλυτικά η δήλωση του Γιάννη Καλλιάνου

Κατά τη διάρκεια της σημερινής ορκωμοσίας, είχα τη χαρά, εκτός του ότι ορκιζόμουν για 3η φορά Βουλευτής του Νότιου Τομέα Αθηνών, από τα θεωρεία να ακούγονταν και ο γιος μου που έκλαιγε συνεχώς, γεγονός που έκανε ακόμα και τον Κυριάκο Μητσοτάκη να χαμογελάσει. Ήταν στα θεωρεία με τη σύζυγό μου Χάρις αλλά μάλλον το περιβάλλον δεν του ήταν γνωστό με αποτέλεσμα, μετά τους ιερείς, να είναι ο μόνος που ακουγόταν διαρκώς μέσα στην αίθουσα της ολομέλειας. Σε κάποια στιγμή ένιωσα λίγο αμήχανα αλλά στη συνέχεια σκέφτηκα ότι ήταν ένα μικρό παιδάκι που έκλαιγε και που ασφαλώς δεν θα το παρεξηγούσε κάνεις.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις