Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / H Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια: Ο Δημοσθένης και η Ειρήνη αγωνιούν για την Ασπασία
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

H Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια: Ο Δημοσθένης και η Ειρήνη αγωνιούν για την Ασπασία

H Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια: Ο αστυνόμος Κουράκος μαζί με τον Στράτο και τον Βαγιάκο πηγαίνουν στο σπίτι του Χάρη και τον συλλαμβάνουν

Η γη της ελιάς: Επεισόδιο 207 (Πέμπτη 29 Ιουνίου)

Ο Δημοσθένης και η Ειρήνη αγωνιούν για την κατάσταση της υγείας της Ασπασίας, ενώ στο νοσοκομείο σπεύδει και η Αρετή. Ο Κουράκος με τη βοήθεια της Όλγας συλλαμβάνει τη Στέλλα, βάζοντας τέλος στο σατανικό της σχέδιο. Παράλληλα, καλεί τον Μάνο στο γραφείο του και τον ενημερώνει για την κατάσταση, μιας και ένα μέρος του σχεδίου αφορούσε κι εκείνον με τη Μαρίνα. Ο Ισίδωρος συνειδητοποιεί πως οι υποψίες του γιατρού για σύνδρομο Έντουαρτς ευσταθούν και ξεκαθαρίζει στον Μάνο πως η Μαρίνα πρέπει να πεισθεί άμεσα και να προχωρήσει με την εξέταση. Η Δήμητρα αποφασίζει να προχωρήσει στη ζωή της κι αποχωρίζεται το δαχτυλίδι που της είχε χαρίσει ο Κίμωνας. Η Ασπασία χειρουργείται στη χολή κι ο Δημοσθένης δεν φεύγει λεπτό από δίπλα της. Ο Μιλτιάδης συνεχίζει να πλευρίζει τη Βασιλική και τη Θεοδώρα, αλλά κανείς δεν ξέρει ακόμα τις πραγματικές του προθέσεις.

Η γη της ελιάς: Επεισόδιο 208 (Παρασκευή 30 Ιουνίου)

Ο αστυνόμος Κουράκος μαζί με τον Στράτο και τον Βαγιάκο πηγαίνουν στο σπίτι του Χάρη και τον συλλαμβάνουν μπροστά στα μάτια της Ρένας. Το χειρουργείο της Ασπασίας ολοκληρώνεται με επιτυχία και όλοι νιώθουν ανακουφισμένοι. Όταν έρθει η ώρα που θα επιστρέψει στο σπίτι, θα την επισκεφθούν η Δήμητρα και ο Ορέστης. Η έξοδος της Βασιλικής με τον Μιλτιάδη ενοχλεί τον Φίλιππο και το ζευγάρι έρχεται πάλι σε αντιπαράθεση. Ο Δημοσθένης δείχνει ένα διαφορετικό πρόσωπο στην Ασπασία και της εκφράζει για πρώτη φορά μετά από καιρό πόσο την αγαπάει. Ο Κωνσταντίνος κάνει πρόταση συνεργασίας στον Χρήστο για να προχωρήσουν με την επιχείρηση catering και οι δύο άντρες δίνουν τα χέρια. Ο Δημοσθένης επιστρέφει στο σπίτι και η Ασπασία συγκινείται. Φωτιά ξεσπάει στο σπίτι των Στεφανέων την ώρα που μέσα κοιμούνται η Χάιδω, η Βασιλική και το μωρό.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις