Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Καμμένος – Τσίπρας παραίτηση: Το… ημίγυμνο τρολάρισμα
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καμμένος – Τσίπρας παραίτηση: Το… ημίγυμνο τρολάρισμα

Καμμένος - Τσίπρας παραίτηση: Με φόντο το μπλε της θάλασσας

Ο άλλοτε κυβερνητικός εταίρος του Αλέξη Τσίπρα, Πάνος Καμμένος σχολίασε με σκωπτικό τρόπο την παραίτηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ. “Στα είπα και άφησες να πουν αναγκαίο κακό…” έγραψε στο Instagram ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ και πρώην υπουργός Άμυνας, ποστάροντας μία φωτογραφία του πάνω σε σκάφος, με φόντο τη θάλασσα, ημίγυμνος και με το τατουάζ να διακρίνεται στον ώμο του. Δεν είναι σαφές σε ποιους ακριβώς αναφέρεται ο Πάνος Καμμένος, με δεδομένο ότι ήταν ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος είχε χαρακτηρίσει στις δημόσιες τοποθετήσεις του τη συγκυβέρνηση με τους ΑΝΕΛ “αναγκαίο κακό”.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Panos Kammenos (@kammenos.panos)

2015-2019

Χαρακτηριστικό παράδειγμα η συνέντευξη που είχε δώσει πριν από περίπου δύο χρόνια ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στο OPEN και την Πόπη Τσαπανίδου για την περίοδο 2015-2019.

“Ηταν τότε ένα αναγκαίο κακό. Δεν είχα άλλη επιλογή, διότι δεν είχαμε πλειοψηφία. Μου έλειπαν το ’15 δύο βουλευτές, είχα 149. Και στη 2η φάση να θυμίσω ότι δεν είχα επίσης την πλειοψηφία. Ο Καμένος, παρά τις σφοδρότατες, σημαντικές ιδεολογικές διαφορές, το α’ εξάμηνο είχε κρατήσει μια έντιμη στάση” είχε πει ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

“Απευθύνθηκα τότε στα κόμματα της Κεντροαριστεράς και είχα ζητήσει τη συνύπαρξή τους στην κυβέρνηση, και στο Ποτάμι και στο ΚΙΝΑΛ. Έθεσαν ως όρο την αποπομπή Καμμένου από την κυβέρνηση. Τους είπα: “Υπάρχει η δυνατότητα για όλους, δεν μπορώ να συμπεριφερθώ μ’ έναν ανέντιμο τρόπο σε έναν πολιτικό διαφορετικής ιδεολογικής κατεύθυνσης από τη δική μου ο οποίος όμως έδειξε μια έντιμη στάση. Και αποφάσισαν να μη μπουν στη διακυβέρνηση” είχε προσθέσει τότε. Υπενθυμίζεται ότι η κυβερνητική συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ – Ανεξάρτητων Ελλήνων έληξε όταν ο Πάνος Καμμένος αποφάσισε να αποχωρήσει λόγω της Συμφωνίας των Πρεσπών. “Το θέμα της Μακεδονίας δεν μου επιτρέπει να μη θυσιάσω την καρέκλα”, είχε δηλώσει έξω από το Μέγαρο Μαξίμου ο τότε υπουργός Άμυνας, αμέσως μετά τη συνάντησή του με τον Αλέξη Τσίπρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις