Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

30

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Μενεγάκη – Καινούργιου: «Απορίες δεν χρειάζεται να έχετε γιατί τις απαντάτε και μόνοι σας»
LIFESTYLE

Μενεγάκη – Καινούργιου: «Απορίες δεν χρειάζεται να έχετε γιατί τις απαντάτε και μόνοι σας»

Μενεγάκη - Καινούργιου: Οι δηλώσεις που έκανε πριν μπει στο καράβι

Η Ελένη Μενεγάκη έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής, «Super Κατερίνα», στο λιμάνι λίγο πριν φύγει για την Άνδρο. Η γνωστή παρουσιάστρια δέχτηκε ερωτήσεις για τον Σάββα Πούμπουρα, για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και αν θα εμφανιστεί στην εκπομπή του, αλλά και την κουμπάρα της, Νατάσα Θεοδωρίδου. Ωστόσο, η Ελένη Μενεγάκη αρνήθηκε να απαντήσει για το οτιδήποτε και φάνηκε σχετικά εκνευρισμένη, κάνοντας και μια δήλωση που ήγειρε κάποια ερωτηματικά.  «Σας ευχαριστώ πάρα πολύ! Λοιπόν, παιδιά, αφού απορίες δεν χρειάζεται να έχετε γιατί τις απαντάτε και μόνοι σας. Κάνετε τις ερωτήσεις κάνετε και τις απαντήσεις. Άρα, δεν χρειάζεται να πω κάτι άλλο, να ήσαστε καλά…», δήλωσε η Ελένη Μενεγάκη και στη συνέχεια αποχώρησε ώστε να επιβιβαστεί στο πλοίο για τον προορισμό της.

Μετά την προβολή των δηλώσεων η Κατερίνα Καινούργιου και οι συνεργάτες της, σχολίασαν τα όσα είπε η παρουσιάστρια στις κάμερες, λέγοντας πως ήταν εμφανώς εκνευρισμένη και ενδεχομένως ενοχλημένη με κάτι. Η Κατερίνα Καινούργιου απάντησε στους συνεργάτες της αναφέροντας : “Πηγαίνει διακοπές ή να ψηφίσει, δεν είναι εύκολο τώρα ξαφνικά να έχει και ένα μικρόφωνο μπροστά της.”

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις