Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Κιμ Καρντάσιαν σχέση: Πώς πρέπει να είναι ο… άντρας
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Κιμ Καρντάσιαν σχέση: Πώς πρέπει να είναι ο… άντρας

Κιμ Καρντάσιαν σχέση: Μεταξύ άλλων, ανέφερε ότι θέλει να την προστατεύει, να έχει καλή υγιεινή και να είναι υποστηριστικός

Η Κιμ Καρντάσιαν έχει τον τρόπο να στρέφει την προσοχή του κόσμου πάνω της είτε το κάνει άθελά της είτε ηθελημένα. Αυτή τη φορά η 42χρονη τηλεπερσόνα προχώρησε σε «καυτές» αποκαλύψεις για τις προτιμήσεις της στους άντρες. Συγκεκριμένα, στο νέο επεισόδιο της σειράς «Τhe Kardashians», έκανε βόλτα στο Μιλάνο με τις φίλες της Tracy Romulus, Natalie Halcro και Olivia Pierson, όταν εξομολογήθηκε ότι τα μοντέλα που συμμετέχουν στην επίδειξη μόδας των Dolce & Gabbana, «απλώς δεν κάνουν τσεκ σε πολλά από τα κουτιά της λίστας της». Ερωτώμενη τι εννοεί, κοίταξε το κινητό της και άρχισε να απαριθμεί τα κριτήρια που πρέπει να έχει ένας άνδρας για να τραβήξει την προσοχή της.

Μεταξύ άλλων, η Κιμ Καρντάσιαν ανέφερε ότι θέλει να την προστατεύει, να έχει καλή υγιεινή και να είναι υποστηριστικός. Ωστόσο, το κριτήριο, που προκάλεσε έκπληξη στους χιλιάδες θαυμαστές της, ήταν αυτό για… τα καλά δόντια. «Νούμερο ένα, να με προστατεύει. νούμερο δύο, να παλεύει για μένα, νούμερο τρία, καλή υγιεινή, εννοώ ότι είναι δεδομένο, νομίζω ότι πρέπει απλώς να το αφαιρέσω. Νούμερο τέσσερα, ηρεμία, νούμερο πέντε, να μην έχει προβλήματα με τη μαμά ή τον μπαμπά, έξι, υπομονετικός, επτά, υποστηρικτικός, πραγματικά χαρούμενος για μένα, επιτυχημένος, καλά δόντια…», είπε η τηλεπερσόνα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kim Kardashian (@kimkardashian)

Στο σημείο αυτό πρόσθεσε με διάθεση εξομολόγησης,

«Τα δόντια είναι ένα πράγμα που με ανάβει περισσότερο απο όλα. Όσο πιο ίσια, τόσο πιο πολύ διεγείρομαι», είπε γελώντας και πρόσθεσε «Απλά αστειεύομαι… αν και δεν αστειεύομαι». «Αυθόρμητος, διασκεδαστικός, οι φίλοι και η οικογένειά μου να τον αγαπούν. Κάποιος που θα μπορεί να είναι πρότυπο για τα παιδιά μου, ειδικά κάποιον που μπορούν να κοιτάξουν τα αγόρια μου . Να μην έχει βαριές αποσκευές, έχω αρκετές. Να είναι ψηλότερος από εμένα, να του αρέσει να γυμνάζεται, άτομο με κίνητρα, ανεξάρτητος που δεν προσκολλάται στους άλλους και κάποιος με καλό γούστο». «Όχι φαλάκρα… αλλά δεν ξέρω. Αν είμαι ερωτευμένη, θα σου χαϊδέψω το φαλακρό κεφάλι, ξέρεις τι εννοώ; Αλλά μιλάμε μόνο για τη λίστα τελειότητας μας». πρόσθεσε και αστειεύτηκε: «Πού τον βρίσκουμε αυτό τον άνδρα;».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις