Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Άδωνις – Ντόρα Μπακογιάννη: Η απάντηση για το παλιό βίντεο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Άδωνις – Ντόρα Μπακογιάννη: Η απάντηση για το παλιό βίντεο

Άδωνις - Ντόρα Μπακογιάννη: "Τότε όλα αυτά ήταν στο πλαίσιο μίας σκληρής και μπορώ να το πω εύκολα πια, λανθασμένης αντιπαράθεσης, με μία κυρία"

Η κόντρα Νέας Δημοκρατίας-ΣΥΡΙΖΑ για τη μουσουλμανική μειονότητα στη Θράκη έχει ανάψει για τα καλά. Εσχάτως, ήρθε ξανά στη δημοσιότητα ένα παλιό βίντεο που παρουσιάζει τον Άδωνι Γεωργιάδη, όταν ήταν ακόμη βουλευτής του ΛΑΟΣ, να επιτίθεται στη Ντόρα Μπακογιάννη, που τότε ήταν υπουργός Εξωτερικών στην κυβέρνηση Καραμανλή, για τις σχέσεις της με την Τουρκία. “Παρακολουθώ εμβρόντητος την εν χορώ απέλπιδα προσπάθεια των στελεχών του Σύριζα να απαντήσουν στις εξαιρετικά σοβαρές κατηγορίες εναντίον τους, για το τί ακριβώς έχουν κάνει στην Θράκη, με την ανάσυρση ενός βίντεο με δηλώσεις μου πριν από 15 χρόνια όταν και ήμουν βουλευτής του ΛΑΟΣ…”, αναφέρει ο Άδωνις Γεωργιάδης σε ανάρτησή του, για το βίντεο που ήρθε ξανά στην επιφάνεια.

“Γραφικότητες”

“Αντί απλά να βγουν οι βουλευτές του και να δηλώσουν ότι εκπροσωπούν την Μουσουλμανική Μειονότητα (και όχι την Τουρκική) καταφεύγουν σε γραφικότητες τέτοιου είδους. Άρα τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά…προφανώς και τιμώ την @Dora_Bakoyannis και τότε όλα αυτά ήταν στο πλαίσιο μίας σκληρής, και μπορώ να το πω εύκολα πια, λανθασμένης αντιπαράθεσης με μία κυρία που μόνον καλές υπηρεσίας έχει προσφέρει στην Μουσουλμανική μειονότητα και στην Ελλάδα” συνεχίζει ο πρώην υπουργός Ανάπτυξης της κυβέρνησης Κυριάκου Μητσοτάκη.

“Τείνω να πιστέψω ότι τελικά το ένα μικρό κομμάτι ροζ στον εκλογικό χάρτη της 21ης Μαΐου ήταν για τον Σύριζα πιο ντροπιαστικό από τον υπόλοιπο που ήταν όλος μπλε….ακόμη και τώρα μπορεί ο @atsipras διασώζοντας ό,τι μπορεί από την υστεροφημία του ή να ζητήσει μία τέτοια ξεκάθαρη (και αυτονόητη) δήλωση από τους βουλευτές του ή απλά να τους θέσει εκτός ψηφοδελτίων. Θα το πράξει; Από το πως το αντιμετωπίζουν αυτές τις μέρες πολύ αμφιβάλλω…την απάντηση όμως που του αξίζει θα του την δώσει ο Ελληνικός Λαός στις 25 Ιουνίου και θα είναι εκκωφαντική” καταλήγει ο Άδωνις Γεωργιάδης στην ανάρτησή του.

Τι έλεγε τότε ο Άδωνις Γεωργιάδης για την Ντόρα Μπακογιάννη:

“Θα απαγόρευα δια νόμου να είσαι υπουργός Ελλάδος και να λέγεσαι Ντόρα. Απεμπολείς το όνομα Θεοδώρα και το κάνεις Ντόρα;” έλεγε, τότε, μεταξύ άλλων, ο Άδωνις Γεωργιάδης μέσω της εκπομπής τηλεπώλησης που παρουσίαζε. “Η κυρία Ντόρα Μητσοτάκη Μπακογιάννη έχει αναλάβει εργολαβικά τις δημόσιες σχέσεις της Τουρκίας. Μία Τουρκία που σκοτώνει έναν Έλληνα πιλότο, καταστρέφει το αεροπλάνο του, κάνει παραβιάσεις νυχθημερόν, μας ζητάει τα ρέστα για το F16, και πάει η κυρία Μπακογιάννη στην Κωνσταντινούπολη για να κάνει τις δημόσιες σχέσεις της Τουρκίας” συνέχιζε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

“Η κυρία αυτή μπήκε σε αυτή τη θέση από τις ΗΠΑ, αυτοί την διόρισαν, είναι βέβαιο ότι ο Καραμανλής δεν την ήθελε, έχει μπει για να κάνει ζημιά. Όσο γρηγορότερα φύγει, τόσο το καλύτερο. Η κυρία Μπακογιάννη σε αυτή τη θέση που βρίσκεται καθίσταται μέρα με τη μέρα επικίνδυνη”, τόνιζε ο τότε βουλευτής του ΛΑΟΣ.

Δείτε το βίντεο:
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις