Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Λίλι Ρόουζ Ντεπ The Idol: Εκτόξευση ή… βατερλώ;
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Λίλι Ρόουζ Ντεπ The Idol: Εκτόξευση ή… βατερλώ;

Λίλι Ρόουζ Ντεπ The Idol: Εκτόξευση ή απόλυτο καλλιτεχνικό βατερλώ για την κόρη του Τζόνι Ντεπ - Η «ροζ» σειρά που διχάζει

Σάλο έχει προκαλέσει η νέα σειρά «The Idol», του HBO, στην οποία πρωταγωνιστεί η κόρη του Τζόνι Ντεπ, Λίλι – Ρόουζ Ντεπ. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά κοινό και κριτικοί μιλούν για ένα προκλητικό και σαδιστικό έργο. Σύμφωνα με το σενάριο, η 24χρονη Λίλι – Ρόουζ Ντεπ υποδύεται την Τζόσελιν, μία ποπ σταρ που προσπαθεί να ανακάμψει μετά από έναν νευρικό κλονισμό. Κάποια στιγμή συναντά τον μυστηριώδη ιδιοκτήτη κλαμπ και ηγέτη…αίρεσης, Τέντρος (τον ρόλο υποδύεται ο μουσικός The Weeknd). Η σειρά κατακλύζεται από γυμνό, αλλά αυτό είναι το λιγότερο σοκαριστικό από όλα όσα συμβαίνουν.

Στο «The Idol» υπάρχουν ακόμα έντονες σεξουαλικές σκηνές, σκηνές αυνανισμού, ακόμα και μια σκηνή στην οποία ο Τέντρος κάνει σεξ με την Τζόσελιν απειλώντας την με μαχαίρι, ενώ παραλίγο την στραγγαλίζει, είναι ορισμένα μόνο από τα πράγματα που ενόχλησαν το κοινό. Να σημειωθεί ότι η Lily-Rose Depp έχει την καλύτερη ατζέντη στο Χόλιγουντ και τον κόσμο στα πόδια της. Αλλά ο πρωταγωνιστικός της ρόλος στο «The Idol» του HBO – με σκηνές που έχουν περιγραφεί ως «κωμικά κακές» και «πορνό βασανιστηρίων» – έχει κάνει τους μυημένους της βιομηχανίας να προσεύχονται ότι το 24χρονο ανερχόμενο αστέρι να γλιτώσει το καλλιτεχνικό βατερλώ, έστω και “στο παρά πέντε”. Το 24χρονο «nepo baby» του Johnny Depp και της Vanessa Paradis, υποδύεται τη Jocelyn, μια σούπερ σταρ με στυλ Britney Spears, η οποία έχει “πέσει στα δίχτυα” του Tedros, ενός ηγέτη…αίρεσης, και ιδιοκτήτη club που υποδύεται ο The Weeknd, ο οποίος είναι και ο δημιουργός της σειράς.

Γυμνό, αυνανισμός

Υπάρχει γυμνό, αυνανισμός και S&M μόνο στο πρώτο επεισόδιο με τις σκηνές της σειράς να θυμίζουν, όπως σημειώνει το Page SIX, πραγματικά την κιτς ταινία του 1995 «Showgirls». Ένας έκπληκτος καλεσμένος στην πρεμιέρα της στις Κάννες τον περασμένο μήνα είπε στο Page Six: «Το δεύτερο επεισόδιο είναι σχεδόν χειρότερο. Υπάρχει αυτή η άβολη σκηνή όπου τη διατάζει να κάνει ορισμένα πράγματα και στη συνέχεια μια πολύ γραφική σεξουαλική πράξη. Όλα είναι πολύ πορνό… οι περισσότεροι από το κοινό σοκαρίστηκαν».

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της νεαρής στάρλετ πλημμύρισαν με σχεδόν 3.000 σχόλια μετά το πρώτο επεισόδιο, όπως «Αυτό είτε θα απογειώσει είτε θα διαλύσει την καριέρα της Λίλι» και «Ήμουν πραγματικά ενθουσιασμένος που σε είδα για πρώτη φορά. Απογοητεύτηκα που είδα τις θηλές σου στα πρώτα 3-5 λεπτά. Ήταν δύσκολο να παρακολουθήσω. Όχι εξαιτίας σου, λόγω της ιστορίας και του διαλόγου», είναι ενδεικτικά μερικά από τα σχόλια που έχουν γραφτεί.

Καθώς κοινό και κριτικοί μιλούν για ένα προκλητικό και σαδιστικό έργο, στο «The Idol» υπάρχουν ωμές σεξουαλικές σκηνές, σκηνές αυνανισμού, ακόμα και μια σκηνή στην οποία ο Τέντρος κάνει σεξ με την Τζόσελιν απειλώντας την με μαχαίρι, ενώ παραλίγο την στραγγαλίζει. Όσο για τον Τζόνι Ντεπ πηγές από το περιβάλλον του δήλωσαν στη DailyMail.com ότι ο ίδιος δεν έχει επηρεαστεί και αντίθετα «πιστεύει ότι η κόρη του κάτι πρέπει να κάνει σωστά για να έχει κερδίσει τόση προσοχή».

Η ίδια πηγή πρόσθεσε,

«Ο Τζόνι λατρεύει το γεγονός ότι η Λίλι δημιουργεί τη δική της καριέρα και προκαλεί τον εαυτό της να αναλάβει ρόλους που την ενδιαφέρουν και τη δοκιμάζουν. Δεν στηρίζει την καριέρα της στην επιτυχία του. Του αρέσει που είναι ένα τόσο δυναμικό άτομο, ειδικά τώρα που έχει λάβει κάποια επιπλέον προσοχή με τον ρόλο της στο “Idol”. Είναι περήφανος γι’ αυτήν και πιστεύει ότι κάτι πρέπει να κάνει σωστά, αφού ο ρόλος της έχει τραβήξει τόση προσοχή, είναι περήφανος για την επιτυχία της».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις