Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

04

Οκτωβρίου 2023

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Σεξουαλική παρενόχληση – Wednesday: Πρωταγωνιστής της σειράς κατηγορήθηκε για προσέγγιση ανήλικου
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Σεξουαλική παρενόχληση – Wednesday: Πρωταγωνιστής της σειράς κατηγορήθηκε για προσέγγιση ανήλικου

Σεξουαλική παρενόχληση - Wednesday: Η απάντησή του ηθοποιού μέσω των social media

Μία σειρά από tweets που εμφανίστηκαν στο διαδίκτυο και σβήστηκαν λίγο μετά, ήθελε τον 21χρονο ηθοποιό να έχει προσεγγίσει κορίτσια ηλικίας 13 ετών, ενώ ο ίδιος ήταν 17-20. Ο πρωταγωνιστής της σειράς «Wednesday», Πέρσι Χάινς Γουάιτ απάντησε στις κατηγορίες που του είχαν προσάψει για σεξουαλική παρενόχληση. Μία σειρά από tweets που εμφανίστηκαν στο διαδίκτυο και σβήστηκαν λίγο μετά, ήθελε τον 21χρονο ηθοποιό να έχει προσεγγίσει κορίτσια ηλικίας 13 ετών, ενώ ο ίδιος ήταν 17-20. Άλλες δημοσιεύσεις τον κατηγόρησαν επίσης για ρατσιστικά και ακατάλληλα «αστεία». Ο ηθοποιός έδωσε την απάντησή του μέσα από ένα story στο Instagram. «Γεια σε όλους. Υπάρχει κάτι που πρέπει να ξεκαθαρίσω. Στις αρχές του χρόνου, κάποιος που δεν γνωρίζω καν, ξεκίνησε μια online “εκστρατεία” παραπληροφόρησης εναντίον μου. Εξαιτίας αυτού, η οικογένεια και οι φίλοι μου λαμβάνουν απειλές θανάτου», εξηγεί.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε σε κάποιες φωτογραφίες που έχουν κυκλοφορήσει, από την εποχή που ήταν ανήλικος και το τότε κορίτσι του, η Τζέιν παρουσιάζεται ως «θύμα του». «Οι φήμες είναι ψευδείς και δεν πρόκειται να δεχτώ τους χαρακτηρισμούς που με θέλουν να είμαι ρατσιστής ή να απειλώ την ασφάλεια άλλων ανθρώπων. Αυτού του είδους οι αβάσιμοι, επιβλαβείς ισχυρισμοί μπορούν να δημιουργήσουν δυσπιστία απέναντι στα θύματα. Είναι πολύ οδυνηρό να γνωρίζω ότι αυτή η παραπληροφόρηση έχει αναστατώσει τους ανθρώπους. Είμαι πραγματικά ευγνώμων για όλους όσοι μου συμπαραστάθηκαν και βοήθησαν να αποδοθεί η αλήθεια», εξηγεί.

Αντίστοιχες κατηγορίες εμφανίστηκαν στο Twitter, μετά την εν λόγω ανάρτηση

Τέλος, παρακάλεσε να σταματήσουν οι ενοχλήσεις στην οικογένειά του, ενώ ευχαρίστησε όσους στάθηκαν στο πλευρό του. Στις 18 Ιανουαρίου, μια χρήστης του Twitter υποστήριξε ότι ο Πέρσι Χάινς Γουάιτ επιτέθηκε σε εκείνη και άλλες γυναίκες σε ένα πάρτι που οργάνωσε στο Τορόντο. Η γυναίκα κατήγγειλε ότι ο ηθοποιός και οι φίλοι του οργάνωσαν ένα πάρτι, όπου υπήρχε άφθονο αλκοόλ και ναρκωτικά και κάλεσαν σε αυτό ανήλικα κορίτσια για να βρεθούν ερωτικά μαζί τους. Το συγκεκριμένο tweet έχει διαγραφεί από τότε. Αντίστοιχες κατηγορίες εμφανίστηκαν στο Twitter, μετά την εν λόγω ανάρτηση. Πολλοί φαν της σειράς αποδοκίμασαν τον ηθοποιό και απαιτούσαν την απομάκρυνσή του.

antras

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις