Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια: Μια αυτοκτονία σοκ συνταράσσει τη Μάνη
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια: Μια αυτοκτονία σοκ συνταράσσει τη Μάνη

Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια: Συνταρακτικές εξελίξεις

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στη Γη της Ελιάς, μετά τον φόνο της Μυρτάλης από τον Αλέξη. Μετά το «τελευταίο αντίο» στη Μυρτάλη, η Μαργαρίτα αποφασίζει να πάει να δει τον Αλέξη στο κρατητήριο. Η συνάντησή τους είναι πολύ φορτισμένη συναισθηματικά και μιλάει με ιδιαίτερη σκληρότητα στον γιο της, κάτι που τον τσακίζει. Μπορεί ο Αλέξης να βρίσκεται στην απόλυτη παράνοια, όμως η μητέρα του είναι πάντα ο άνθρωπος που τον κάνει να λυγίσει, καθώς λαχταρά την αγάπη και την αποδοχή της.

Συντετριμμένος από την απόρριψή της, συνειδητοποιεί ότι πρόκειται να περάσει το υπόλοιπο της ζωής του πίσω από τα σίδερα της φυλακής και δεν το αντέχει. Πάνω λοιπόν στην τρέλα του, αποφασίζει να γράψει ο ίδιος το φινάλε, βάζοντας τέλος στη ζωή του. Λίγο μετά, οι αστυνομικοί τον εντοπίζουν νεκρό στο κελί του και η είδηση της αυτοκτονίας του, πέφτει σαν κεραυνός σε όλη τη Μάνη προκαλώντας σοκ.

Οι οικογένειες διχάζονται και η Μαργαρίτα καταλήγει μόνη να θρηνεί για τον γιο της αλλά και για τα θύματά του. Μάλιστα, νιώθει άβολα από τη στάση των συγχωριανών της και σκέφτεται να εγκαταλείψει τη Μάνη. Το μοναδικό πρόσωπο που της συμπαραστέκεται είναι η Αθηνά, η οποία τη συνοδεύει στην καύση της σορού του Αλέξη.

Η Γη της Ελιάς: Παραιτείται η Μαργαρίτα

Λίγες ημέρες αργότερα, η Μαργαρίτα πηγαίνει στον Ισίδωρο και υπό το βάρος των ενοχών της υποβάλλει παραίτηση. Εκείνος μαζί με τον Μάνο και την Αθηνά δεν συμφωνούν με την απόφασή της, όμως η Ιουλία δεν μπορεί να ηρεμήσει, θέλει να την εκδικηθεί για τον χαμό της Μυρτάλης και προσπαθεί να την απομακρύνει από την οικογένεια και τις επιχειρήσεις τους.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις