Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

06

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Martha Stewart: Σπάει τα ταμπού και τα ρεκόρ με ένα εξώφυλλο της
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Martha Stewart: Σπάει τα ταμπού και τα ρεκόρ με ένα εξώφυλλο της

Martha Stewart: Ποζάρει στο εξώφυλλο του Sports Illustrated με μαγιό και αποδεικνύει πως η αυτοπεποίθηση είναι το παν

Δεν είναι κάποιο μοντέλο ούτε ηθοποιός αλλά η ιέρεια του λαϊφστάιλ η μεγαλύτερης ηλικίας γυναίκα που πόζαρε στο εξώφυλλο του Sports Illustrated με μαγιό: Ο λόγος για τη Martha Stewart, που στα 81 χρόνια της αναδείχθηκε σε cover woman. Αποτελεί, για την ακρίβεια, ένα από τα τέσσερα μοντέλα που επιλέχθηκαν φέτος για να τιμήσουν δυνατές γυναίκες «που ζουν σε έναν κόσμο χωρίς περιορισμούς, εσωτερικούς ή εξωτερικούς». Οι άλλες τρεις είναι η ηθοποιός Megan Fox, το μοντέλο Brooks Nader και η μουσικός Kim Petras. «Δεν σκέφτομαι πολύ το θέμα της ηλικίας, αλλά θεώρησα ότι αυτό θα ήταν κάτι ιστορικό και ότι το καλύτερο που είχα να κάνω ήταν να δείχνω όμορφη» σχολίασε σχετικά η Martha Stewart, η οποία πόζαρε στο φακό του φωτογράφου Ruven Afanador στη Δομινικανή Δημοκρατία. «Ελπίζω αυτό το εξώφυλλο να σας παρακινήσει να δοκιμάσετε νέα πράγματα, ανεξάρτητα από τη φάση της ζωής στην οποία βρίσκεστε» πρόσθεσε η επιχειρηματίας και παρουσιάστρια, η οποία φωτογραφήθηκε σε πρωτόγνωρα αισθησιακές πόζες.

«Ελπίζω αυτό το εξώφυλλο να σας παρακινήσει να δοκιμάσετε νέα πράγματα, ανεξάρτητα από τη φάση της ζωής στην οποία βρίσκεστε» πρόσθεσε η επιχειρηματίας και παρουσιάστρια, η οποία φωτογραφήθηκε σε πρωτόγνωρα αισθησιακές πόζες. «Ποτέ στη ζωή της δεν άφησε τις συνθήκες να καθορίσουν το αποτέλεσμα που θέλει να πετύχει» επιβεβαίωσε ο αρχισυντάκτης του περιοδικού. «Αλλάζει μαζί με τις εποχές – βρίσκεται πάντα ένα βήμα μπροστά- και έτσι χτίζει μια αυτοκρατορία που απευθύνεται στο ευρύ κοινό». Η Martha Stewart, από το 1980 που άρχισε να γίνεται γνωστή, έχει γράψει 99 βιβλία, έχει παρουσιάσει άπειρες τηλεοπτικές εκπομπές μαγειρικής και έχει δημιουργήσει τις δικές της σειρές με περιοδικά, ρούχα, εργαλεία μαγειρικής και είδη σπιτιού. Να θυμίσουμε ότι το ρεκόρ της κατείχε μέχρι πέρυσι η μητέρα του Elon Musk, το μοντέλο Maye Musk, που το 2022 πόζαρε για το Sports Illustrated σε ηλικία 74 ετών.

Η θετική κοινωνική αλλαγή που φέρνουν οι celebrities

Είναι πλέον καιρός να αγκαλιάσουμε το σώμα μας σε όλες τις μορφές του και σε όλες τις ηλικιακές φάσεις.  Άτομα με δημοσιότητα όπως η Martha Stewart, είναι επιθυμητό να δίνουν το καλό παράδειγμα της αποδοχής και της αγάπης προς τον εαυτό μας, καθώς αποτελούν προσωπικότητες που επηρεάζουν πολύ κόσμο, χωρίς καν να το καταλαβαίνουν πολλές φορές. Μόνο αν δούμε με τρυφερότητα το σώμα και το μυαλό μας, θα επέλθει ουστιαστική εσωτερική αλλά και εξωτερική εξέλιξη.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις