Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Πίνατ, το κομματόσκυλο: Το νέο απίθανο backstage βίντεο στο Tik Tok
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πίνατ, το κομματόσκυλο: Το νέο απίθανο backstage βίντεο στο Tik Tok

Πίνατ, το κομματόσκυλο: «Δεν θα με βγάλεις στο Tik Tok» του έλεγε η Μαρέβα, «Πίνατ, κομματόσκυλο"

Με την προεκλογική περίοδο να φτάνει στην κορύφωσή της, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ανήρτησε βίντεο στο TikTok δείχνοντας τους ρυθμούς που επικρατούν στην καθημερινότητά του, 17 ημέρες πριν από τις εκλογές. Ο πρωθυπουργός διεξάγει μια πολύ ενεργή προεκλογική καμπάνια μέσω των social media και ειδικότερα μέσω TikTok, αναρτώντας μάλιστα το δεύτερο βίντεο Behind The Scenes, δείχνοντας στους διαδικτυακούς του φίλους άγνωστες και χιουμοριστικές στιγμές από την προεκλογική του εκστρατεία. Το βίντεο που ανήρτησε ο πρωθυπουργός ξεκινά με χιουμοριστική διάθεση, καθώς στο πρώτο πλάνο εμφανίζεται η σύζυγός του, Μαρέβα Γκραμπόφσκι, να του λέει «όχι όχι, δεν θα με βγάλεις στο TikTok να κάνω ααα ουου» και στη συνέχεια με αρκετά γρήγορα πλάνα δείχνει διάφορες στιγμές από την προεκλογική του εκστρατεία, 17 ημέρες πριν από τις εκλογές.

Μάλιστα, στο βίντεο, την τιμητική του έχει ο σκύλος του πρωθυπουργού «Πίνατ», τον οποίο μάλιστα ακούγεται να τον αποκαλεί χαϊδευτικά «κομματόσκυλο».

Δείτε το νέο βίντεο «Behind The Scenes» που ανήρτησε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στο TikTok, με διάφορες στιγμές από την προεκλογική του εκστρατεία.

 

@kyriakosmitsotakis_ 17 ημέρες για τις εκλογές #TikTokDocumentary #BTS #ElectionDiaries #CampaignDiaries #KiriakosMitsotakis ♬ original sound – Kyriakos Mitsotakis

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις