Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Σασμός επόμενα επεισόδια: Η Θοδώρα φεύγει από το σπίτι
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Σασμός επόμενα επεισόδια: Η Θοδώρα φεύγει από το σπίτι

Σασμός επόμενα επεισόδια: Απόψε στις 21:00, στον Alpha - Δείτε το τρέιλερ

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς “Σασμός“, η Καλλιόπη μοιράζεται με τον Αστέρη την ιστορία για την κατάρα που κατατρέχει τις δύο οικογένειες. Εκείνος, απορρίπτει τους ισχυρισμούς της και ζητά κάτι από την Αργυρώ, που θα την αφήσει με το στόμα ανοιχτό. Η Θοδώρα μαθαίνει την αλήθεια για την ταυτότητα του Λευτέρη και, εξοργισμένη, φεύγει από το σπίτι.

Την ίδια ώρα, ο Ευθύμης προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια του και να ανασυνταχθεί, ενώ η Τζένη είναι προβληματισμένη από τη συζήτηση που άκουσε μεταξύ Νικηφόρου και Μανόλη.

Πρωταγωνιστούν

Ορφέας Αυγουστίδης, Δημήτρης Λάλος, Μαρία Πρωτόπαππα, Χριστίνα Χειλά-Φαμέλη, Δημήτρης Ήμελλος, Στέλιος Μάινας, Μαριλίτα Λαμπροπούλου, Ευγενία Σαμαρά, Μιχάλης Αεράκης, Γιώτα Φέστα, Γιώργος Γεροντιδάκης, Δανάη Παππά, Δημήτρης Αλεξανδρής.

Στο ρόλο της Καλλιόπης η Μαρία Τζομπανάκη.

Στο ρόλο της Γιαγιάς Ειρήνης η Ολγα Δαμάνη.

Παίζουν με αλφαβητική σειρά: Γιώργος Αμούτζας, Νεκταρία Γιαννουδάκη, Στέλλα Γκίκα, Ευφημία Καλογιάννη, Αλίνα Κωτσοβούλου, Βέρα Μακρομαρίδου, Δημήτρης Μαμιός, Στάθης Μαντζώρος, Πέννυ Παπαγεωργίου, Σπύρος Σαραφιανός, Σάντυ Χατζηϊωάννου, Στρατής Χατζησταματίου κ.α.

Κατερίνα Καινούργιου: «Πολλές φορές φαίνομαι σαν απελπισμένη, ξέρεις τι είναι να γυρνάς στο σπίτι και να βλέπεις τον τοίχο;»
Σπάνια συνέντευξη της πριγκίπισσας Άννας – Το αστείο και το… καρφί για τον βασιλιά Κάρολο
Google Maps: Έτσι θα θυμάσαι πάντα πού παρκάρεις το αυτοκίνητό σου
“Μα είναι όλοι ίδιοι”

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις