Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Παγόβουνο – φαλλός: Η αληθινή φωτογραφία που έγινε viral
ΚΟΣΜΟΣ

Παγόβουνο – φαλλός: Η αληθινή φωτογραφία που έγινε viral

Παγόβουνο - φαλλός: Η ομοιότητα ήταν τόσο έντονη που πολλοί υπέθεσαν ότι η εικόνα ήταν ψεύτικη

Ήταν μια ήρεμη ανοιξιάτικη μέρα όταν ο Καναδός φωτογράφος, Κεν Πρίτι εντόπισε ένα «πρωτότυπο» παγόβουνο στα ανοικτά των δυτικών ακτών του Καναδά, στη Νέα Γη. Καθώς ο φωτογράφος πετούσε ένα drone στην ευρύτερη περιοχή συνειδητοποίησε ότι ο όγκος ενός παγόβουνου έμοιαζε έντονα με ένα χαρακτηριστικό μέρος της ανδρικής ανθρώπινης ανατομίας. «Κοιτάζοντας από την ξηρά, δεν ήταν αρκετά σαφές. Όμως μόλις έβγαλα το drone εκεί έξω, ήταν εξωπραγματικό το πόσο πολύ έμοιαζε με, ξέρετε», είπε χαρακτηριστικά ο Πρίτι.

Τρελάθηκε το διαδίκτυο

Οι εικόνες του Πρίτι με το φαλλικό παγόβουνο έκαναν τον γύρο του διαδικτύου, με χρήστες του Facebook να σχολιάζουν χιουμοριστικά το εύρημα. Σύμφωνα με τον φωτογράφο, η ομοιότητα ήταν τόσο έντονη που πολλοί υπέθεσαν ότι η εικόνα ήταν ψεύτικη: «Οι άνθρωποι δεν πιστεύουν ότι είναι αληθινή. Νομίζουν ότι είναι φωτομοντάζ. Σας διαβεβαιώ ότι είναι αληθινή».  Μια μέρα αφότου ο Πρίτι φωτογράφισε το παγόβουνο, η βολβοειδής κορυφή του φέρεται να κατέρρευσε.

Σημειώνεται ότι τα παγόβουνα στη Νέα Γη αποτελούν προσοδοφόρο πόλο έλξης για τους τουρίστες, καθώς κατά τους ανοιξιάτικους μήνες κομμάτια πάγου που έχουν αποκολληθεί από την παγοκρηπίδα της Γροιλανδίας, παρασύρονται στον Ατλαντικό Ωκεανό

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις