Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

04

Οκτωβρίου 2023

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Forbes 2023: Jay-Z, ο μοναδικός ράπερ που κατάφερε να μπει στη λίστα με τους δισεκατομμυριούχους
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Forbes 2023: Jay-Z, ο μοναδικός ράπερ που κατάφερε να μπει στη λίστα με τους δισεκατομμυριούχους

Forbes 2023: H περιουσία του Αμερικανού ανέρχεται στα 2,5 δισεκατομμύρια δολάρια

Το Forbes αποκάλυψε τη λίστα με τους δισεκατομμυριούχους του 2023 και ο Jay-Z είναι ο μοναδικός ράπερ που τα κατάφερε. Σύμφωνα με το Forbes, η περιουσία του Αμερικανού ράπερ, επιχειρηματία, δισκογραφικού παραγωγού και συζύγου της τραγουδίστριας Beyonce ανέρχεται στα 2,5 δισεκατομμύρια δολάρια. Μάλιστα την έχει υπερδιπλασιάσει από τότε που ανακηρύχθηκε ο πρώτος δισεκατομμυριούχος της hip-hop το 2019. Μόλις νωρίτερα αυτόν τον Φεβρουάριο, πούλησε το μεγαλύτερο μέρος του μεριδίου του από την εταιρεία κονιάκ D’USSÉ στην Bacardi έναντι 750 εκατομμυρίων δολαρίων.

Στα άλλα περιουσιακά του στοιχεία περιλαμβάνονται η μάρκα σαμπάνιας Armand de Brignac, το 50% της οποίας πούλησε μόλις πριν από δύο χρόνια στον LVMH, η συλλογή έργων τέχνης, μεταξύ άλλων του Jean-Michel Basquiat, οι μετοχές του σε μεγάλες εταιρείες όπως η Block και η Uber και φυσικά ο μουσικός του κατάλογος. Η περιουσία του ανέρχεται τώρα στα 2,5 δισεκατομμύρια δολάρια από 1,4 δισεκατομμύρια δολάρια που ήταν το 2022.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις