Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Η Super League αναλαμβάνει να φέρει ελίτ διαιτητές
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η Super League αναλαμβάνει να φέρει ελίτ διαιτητές

Τι ανακοίνωσε η Super League για τη συνάντηση Βαγγέλη Μαρινάκη και Τάκη Μπαλτάκου

Η Super League ανακοίνωσε ότι μετά την συνάντηση του Βαγγέλη Μαρινάκη με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Τάκη Μπαλτάκο, συμφωνήθηκε να φέρνουν σε συνεργασία ελίτ διαιτητές από τα έξι μεγάλα πρωταθλήματα. Πιο συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της Super League πρότεινε λόγω της μεγάλης δυσφορίας που επικρατεί από τις ομάδες με τον Στιβ Μπένετ και τους ορισμούς στην πρώτη αγωνιστική των play off να φέρνουν σε συνεργασία με την ομοσπονδία διαιτητές από το «πάνω ράφι» για τις υπόλοιπες 9 αγωνιστικές.

Από εκεί και πέρα, η ΕΠΟ έκανε δεκτή την πρόταση του Βαγγέλη Μαρινάκη και αρχίζουν άμεσα οι διαδικασίες για να υλοποιηθεί η συγκεκριμένη συμφωνία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Πρόεδρος της Super League κ. Ευάγγελος Μαρινάκης είχε συνάντηση στα γραφεία της ΕΠΟ με τον Πρόεδρο της ΕΠΟ κ. Παναγιώτη Μπαλτάκο, στον οποίο εξέφρασε την έντονη δυσφορία των ομάδων της Super League για την διαιτησία της 1ης αγωνιστικής των Stoiximan Super League Playoffs, αλλά και το γεγονός ότι η ΚΕΔ/ΕΠΟ δεν μπορεί να προσκαλέσει και να ορίσει UEFA Elite διαιτητές.

Τονίστηκε ότι ο τρόπος λειτουργίας του κ. Μπένετ δεν είναι πλέον ανεκτός. Ο κ. Μαρινάκης πρότεινε και η ΕΠΟ έκανε δεκτό το να αναλάβει, σε συνεργασία με την ΕΠΟ, να φέρει η Super League ελίτ διαιτητές για τα ντέρμπι και διαιτητές 1ης κατηγορίας από τα 6 μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης. Αρχίζουν άμεσα οι διαδικασίες για να υλοποιηθεί η συγκεκριμένη συμφωνία».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις