Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

20

Μαρτίου 2023

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια: Τι θα δούμε σήμερα Κυριακή
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια: Τι θα δούμε σήμερα Κυριακή

Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια: Ο Ισίδωρος και η Μαρίνα περιμένουν με αγωνία την πρώτη τηλεφωνική επικοινωνία των απαγωγέων

Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια: Η αγωνία κορυφώνεται, οι δολοπλοκίες στήνονται, ενώ βαθιά κρυμμένα μυστικά κινδυνεύουν να αποκαλυφθούν απόψε στις 21:00, στη δραματική σειρά του MEGA «Η γη της ελιάς». Ο Ισίδωρος και η Μαρίνα περιμένουν με αγωνία την πρώτη τηλεφωνική επικοινωνία των απαγωγέων. Η Ιουλία και η Αντιγόνη βρίσκονται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Την ίδια ώρα, ο Μάνος προσπαθεί να το σκάσει και καταλήγει αναίσθητος στο πάτωμα, χτυπημένος.

Η Μυρτάλη απαιτεί εξηγήσεις από την Αθηνά για την παραμονή τής Άννας στο ελαιοτριβείο και τελικά οι δύο γυναίκες μαλώνουν άσχημα. Παράλληλα, ο Πότης εξομολογείται στον Αποστόλη πως είναι τσιμπημένος με την αδελφή του, αλλά του ζητά να μην της το πει. Η Μυρτάλη, τυφλωμένη από το μίσος, εκλιπαρεί τον Αλέξη να βγάλει την Αθηνά από τη μέση. Ο Φίλιππος ζητά από τη Βασιλική να κάνουν πλάτες στην Ειρήνη για να συναντιέται με τον Λεωνίδα. Ο Άρης, υπό το βάρος του χρέους, ενδίδει στην πρόταση του Δημοσθένη και δέχεται να συνεργαστεί στις παράνομες δουλειές του. Η Ισμήνη ανακαλύπτει ένα τηλέφωνο παλιάς τεχνολογίας στην τσέπη του Κωνσταντίνου και απαιτεί εξηγήσεις.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις