Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Netflix Sex Education: Η Τζίλιαν Άντερσον ζητά από τις γυναίκες να της εμπιστευτούν τις φαντασιώσεις τους
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Netflix Sex Education: Η Τζίλιαν Άντερσον ζητά από τις γυναίκες να της εμπιστευτούν τις φαντασιώσεις τους

«Οι βαθύτεροι και πιο προσωπικοί μας φόβοι και φαντασιώσεις παραμένουν κλειδωμένες μέσα μας. Μέχρι να έρθει κάποιος με το κλειδί»

Η Τζίλιαν Άντερσον κάλεσε τις γυναίκες σε όλο τον κόσμο να επικοινωνήσουν μαζί της ανώνυμα για τις σεξουαλικές τους φαντασιώσεις. Η Άντερσον, η οποία υποδύεται την ειλικρινή σεξοθεραπεύτρια Τζιν Μίλμπερν στην επιτυχημένη σειρά του Netflix «Sex Education», δημοσίευσε ένα βίντεο στο Instagram και εξήγησε ότι «ξεκινά μια μεγάλη εξερεύνηση για τις γυναίκες και το σεξ».  Καθισμένη σε μια μπορντό πολυθρόνα, η 54χρονη ηθοποιός έδειχνε χαλαρή καθώς ζητούσε από τις γυναίκες να της στείλουν τις «πιο προσωπικές τους επιθυμίες» για ένα βιβλίο που ετοιμάζει.

Η νικήτρια της Χρυσής Σφαίρας ανέφερε,

«Η γυναίκα που έχει κερδίσει τη Χρυσή Σφαίρα, είναι η πρώτη που θα γράψει στο βιβλίο τις δικές της φαντασιώσεις. Ως γυναίκες ξέρουμε ότι το σεξ είναι ένα σημαντικό κεφάλαιο στη ζωή μας, αλλά πολλές από εμάς δεν μιλούν γι’ αυτό.

Οι βαθύτεροι και πιο προσωπικοί μας φόβοι και φαντασιώσεις παραμένουν κλειδωμένες μέσα μας. Μέχρι να έρθει κάποιος με το κλειδί.  Λοιπόν, εδώ είναι το κλειδί σας. Επιμελούμαι ένα βιβλίο με τα ανώνυμα γράμματά σας προς εμένα. Ένα βιβλίο, που εξερευνά το πώς σκέφτονται οι γυναίκες για το σεξ, γιατί το σεξ έχει να κάνει με τη γυναικεία φύση και τη μητρότητα, την απιστία και την εκμετάλλευση, τη συναίνεση και τον σεβασμό, τη δικαιοσύνη και την ισονομία, την αγάπη και το μίσος, την ευχαρίστηση και τον πόνο».

Η Άντερσον, η οποία έγινε διάσημη τη δεκαετία του 1990 παίζοντας την πράκτορα Ντέινα Σκάλι στο «The X-Files», έγραψε αυτή την εβδομάδα ένα άρθρο στην εφημερίδα «The Guardian» εξηγώντας τα κίνητρα πίσω από το ασυνήθιστο αίτημά της. Σε αυτό επικαλέστηκε το βιβλίο «My Secret Garden: Women’s Sexual Fantasies», το οποίο, όπως λέει, «ήταν επαναστατικό, ακόμη και προκλητικό». Αν και εκδόθηκε το 1973, η Άντερσον δήλωσε ότι διάβασε το βιβλίο μόλις το 2018, προκειμένου να προετοιμαστεί για την ανάληψη του ρόλου της Μίλμπερν. «Η αφιλτράριστη και επώδυνη ειλικρίνειά του με συγκλόνισε», δήλωσε η ίδια.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gillian Anderson (@gilliana)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις