Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Μητσοτάκης Ηράκλειο: Με μαντινάδες η υποδοχή του πρωθυπουργού στην Κρήτη
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης Ηράκλειο: Με μαντινάδες η υποδοχή του πρωθυπουργού στην Κρήτη

Μητσοτάκης Ηράκλειο: «Ευχαριστούμε που τιμάς τον τόπο σου, Κυριάκο»

Θερμή υποδοχή, υπό τους ήχους κρητικής λύρας και μαντινάδων, επεφύλαξαν καλλιτέχνες και πολίτες στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, στο εργοτάξιο του νέου ΒΟΑΚ Άγιος Νικόλαος-Νεάπολη. Κρητικοί καλλιτέχνες έπαιξαν και τραγούδησαν μαντινάδες στον πρωθυπουργό, καλωσορίζοντάς τον στον «τόπο του».

«Ευχαριστούμε που τιμάς τον τόπο σου, Κυριάκο» ήταν ένας στίχος, προς τιμήν της επίσκεψης του πρωθυπουργού. Ο Κ. Μητσοτάκης, αναφερόμενος στο μεγάλο αναπτυξιακό έργο για την Κρήτη, ανέφερε ότι πρόκειται για ένα έργο πνοής, «το οποίο παραλάβαμε κλινικά νεκρό», όπως είπε χαρακτηριστικά, διευκρινίζοντας ότι η κυβέρνηση πίστεψε σε αυτό εξαρχής, το ξεμπλόκαρε και «σήμερα επί της ουσίας ξεκινάει».

Μητσοτάκης για νέο ΒΟΑΚ: Είναι ένα έργο που σηματοδοτεί το λαμπρό μέλλον για το νησί μας

Ο πρωθυπουργός τόνισε πως «είναι ένα έργο το οποίο σηματοδοτεί το λαμπρό μέλλον που έχει το νησί μας», και πρόσθεσε: «Πιστεύω ότι αυτό το εργοτάξιο είναι η καλύτερη απάντηση που μπορεί να δώσει η κυβέρνησή μας σε αυτή την τοξικότητα, την οποία επιχειρεί για μια ακόμη φορά να καλλιεργήσει η αξιωματική αντιπολίτευση».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις