Μητσοτάκης Ηράκλειο: Με μαντινάδες η υποδοχή του πρωθυπουργού στην Κρήτη

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης Ηράκλειο: Με μαντινάδες η υποδοχή του πρωθυπουργού στην Κρήτη

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Μητσοτάκης Ηράκλειο: «Ευχαριστούμε που τιμάς τον τόπο σου, Κυριάκο»

25.01.2023 | 20:51

Θερμή υποδοχή, υπό τους ήχους κρητικής λύρας και μαντινάδων, επεφύλαξαν καλλιτέχνες και πολίτες στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, στο εργοτάξιο του νέου ΒΟΑΚ Άγιος Νικόλαος-Νεάπολη. Κρητικοί καλλιτέχνες έπαιξαν και τραγούδησαν μαντινάδες στον πρωθυπουργό, καλωσορίζοντάς τον στον «τόπο του».

«Ευχαριστούμε που τιμάς τον τόπο σου, Κυριάκο» ήταν ένας στίχος, προς τιμήν της επίσκεψης του πρωθυπουργού. Ο Κ. Μητσοτάκης, αναφερόμενος στο μεγάλο αναπτυξιακό έργο για την Κρήτη, ανέφερε ότι πρόκειται για ένα έργο πνοής, «το οποίο παραλάβαμε κλινικά νεκρό», όπως είπε χαρακτηριστικά, διευκρινίζοντας ότι η κυβέρνηση πίστεψε σε αυτό εξαρχής, το ξεμπλόκαρε και «σήμερα επί της ουσίας ξεκινάει».

Μητσοτάκης για νέο ΒΟΑΚ: Είναι ένα έργο που σηματοδοτεί το λαμπρό μέλλον για το νησί μας

Ο πρωθυπουργός τόνισε πως «είναι ένα έργο το οποίο σηματοδοτεί το λαμπρό μέλλον που έχει το νησί μας», και πρόσθεσε: «Πιστεύω ότι αυτό το εργοτάξιο είναι η καλύτερη απάντηση που μπορεί να δώσει η κυβέρνησή μας σε αυτή την τοξικότητα, την οποία επιχειρεί για μια ακόμη φορά να καλλιεργήσει η αξιωματική αντιπολίτευση».

Exit mobile version