Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Ομηρία – Γερμανία: 40χρονος σκότωσε τη μητέρα του και προκάλεσε τρόμο σε εμπορικό
ΚΟΣΜΟΣ

Ομηρία – Γερμανία: 40χρονος σκότωσε τη μητέρα του και προκάλεσε τρόμο σε εμπορικό

Ομηρία - Γερμανία: Ο δράστης συνελήφθη

Θρίλερ εκτυλίχθηκε στη Δρέσδη της Γερμανίας, καθώς ένας 40χρονος κατηγορείται ότι σκότωσε τη μητέρα του και έπειτα κράτησε ομήρους σε εμπορικό κέντρο. Η αστυνομία εκκένωσε το εμπορικό κέντρο και την ευρύτερη περιοχή στο κέντρο της Δρέσδης στο πλαίσιο της επιχείρησης. Στο σημείο έσπευσαν ειδικοί διαπραγματευτές για να μιλήσουν με τον δράστη. Αργότερα, έγινε γνωστό ότι η κατάσταση ομηρίας έληξε, ότι ο δράστης τραυματίστηκε και συνελήφθη και ότι οι άνθρωποι που κράτησε στο κατάστημα είναι καλά στην υγεία τους και δεν υπέστησαν τραύματα.

«Λήξη συναγερμού! Η κατάσταση ομηρίας στην Δρέσδη έληξε», ανακοίνωσε η αστυνομία στο Twitter, προσθέτοντας ότι δύο άνθρωποι που φαίνεται ότι είναι αβλαβείς βρίσκονται στην φροντίδα της. Πολλά γερμανικά Μέσα, ανάμεσά τους και η Bild, μετέδωσαν ότι ο άνδρας, οπλισμένος με πιστόλι, είχε καταφύγει σε κατάστημα εμπορικού κέντρου, αφού προηγουμένως άνοιξε πυρ στους χώρους ραδιοφωνικού σταθμού στην Δρέσδη.

https://twitter.com/carlasignorile/status/1601543434002927617

Πώς κινήθηκε ο κατηγορούμενος

Η Bild μετέδωσε αργότερα ότι ο ένοπλος άνδρας σκότωσε αρχικά τη μητέρα του, 70 ετών, σε διαμέρισμα στη συνοικία Prohlis το πρωί του Σαββάτου και στη συνέχεια εισέβαλε σε έναν ραδιοφωνικό σταθμό στο κέντρο της πόλης και πυροβόλησε με ένα πιστόλι γύρω του. Στη συνέχεια διέφυγε στο εμπορικό κέντρο Altmarktgalerie και κρύφτηκε σε ένα φαρμακείο, όπου κράτησε δύο ομήρους (μια γυναίκα και ένα παιδί). Το πρακτορείο dpa μετέδωσε ότι αστυνομία εντόπισε μια νεκρή γυναίκα σε μια πολυκατοικία στην περιοχή Prohlis της Δρέσδης σε μια ανθρωποκτονία που συνδέεται με την αστυνομική επιχείρηση που έλαβε χώρα στο κέντρο της πόλης.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις