Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Βιν Ντίζελ – Πολ Γουόκερ: Η συγκινητική ανάρτηση για τα 9 χρόνια από τον θάνατό του
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Βιν Ντίζελ – Πολ Γουόκερ: Η συγκινητική ανάρτηση για τα 9 χρόνια από τον θάνατό του

Πολ Γουόκερ: Η συγκινητική ανάρτηση του Βιν Ντίζελ για τον θάνατό του -«Σε αγαπάω και μου λείπεις»

Συμπληρώθηκαν 9 χρόνια από την ημέρα που ο Πολ Γουόκερ έφυγε από τη ζωή τροχαίο δυστύχημα. Ήταν γνωστή η σχέση του Βιν Ντίζελ με τον αδικοχαμένο ηθοποιό καθώς τους ένωνε μία μακρόχρονη φιλία και η κινηματογραφική τους ύπαρξη στο «Fast & Furious». Ο Ντίζελ δεν έχει ξεχάσει τον Γουόκερ και με αφορμή τη «μαύρη επέτειο» στις 30 Νοεμβρίου, ανάρτησε στο Instagram μία κοινή τους φωτογραφία. Στη λεζάντα έγραψε: «Εννέα χρόνια…σε αγαπάω και μου λείπεις». Η ανάρτηση συνοδεύτηκε και από μια κοινή φωτογραφία των δύο ηθοποιών και μπορείτε να τη δείτε παρακάτω.

Η μοιραία βόλτα με την Porsche

Η μέρα που πέθανε ο 40χρονος τότε Πολ Γουόκερ ήταν 30 Νοεμβρίου το 2013. Ο Γουόκερ σκοτώθηκε σε αυτοκινητικό δυστύχημα, μαζί με τον φίλο του και οδηγό του αυτοκινήτου, Ρότζερ Ρόντας, λίγη ώρα αφού είχαν φύγει από μια φιλανθρωπική οργάνωση. Τράκαραν σε ένα φανάρι, με αποτέλεσμα η Porsche τους να τυλιχτεί στις φλόγες. Ο Γουόκερ δεν είχε ολοκληρώσει ακόμη τα γυρίσματα για το «Fast & Furious 7», κάτι το οποίο επετεύχθη με τη βοήθεια των αδερφών του. Η ταινία απέτισε φόρο τιμής στον ηθοποιό και μάλιστα, το τραγούδι «See you again» του Wiz Khalifa προστέθηκε στο soundtrack της ταινίας ως αφιέρωμα.

Λίγο καιρό μετά τον θάνατό του, ο καλός του φίλος, Βιν Ντίζελ, υποδέχθηκε την κόρη του, η οποία πήρε το όνομα του Πολ Γουόκερ, Πολίν για να τιμήσει τον ηθοποιό.

Όταν η κόρη του Γουόκερ, Μίντοου, παντρεύτηκε, ο Βιν Ντίζελ, που είναι και νονός της, τη συνόδευσε και την παρέδωσε στον γαμπρό.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις