Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Γιάννης Αντετοκούνμπο Μπακς: Έτσι απάντησε στους «haters» του
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Γιάννης Αντετοκούνμπο Μπακς: Έτσι απάντησε στους «haters» του

Γιάννης Αντετοκούνμπο Μπακς: Δείτε την φωτογραφία που ανέβασε ο «Greek Freak»

Τη δική του απάντηση στους επικριτές και στα αρνητικά σχόλια των χρηστών του διαδικτύου έδωσε ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο. Ο «Greek Freak» ανέβασε μια φωτογραφία του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, γράφοντας «Most hated”. Στο μεταξύ, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έκανε «σόου» στη νίκη των Μπακς με 117-102 επί των Καβαλίερς, προσφέροντας θέαμα, μιας και «άγγιξε» το double double.

Ο «Greek Freak» ολοκλήρωσε το ματς με 38 πόντους (2/3 τριπ., 11/17 διπ., 10/14 βολές), 9 ριμπάουντ, 6 ασίστ, 2 μπλοκ και υποχρέωσε τους Καβς στην πρώτη ήττα μετά από τέσσερις συνεχόμενες νίκες. Συμπωματικά και η προηγούμενη απώλεια ήταν στο Μιλγουόκι (113-98). Σύμφωνα με το gazzetta, ο Giannis βρήκε υποστήριξη στο σκορ από τους Τζεβόν Κάρτερ (18π.) και Μπόμπι Πόρτις (14π., 8 ριμπ.), ενώ ο Τζρου Χόλιντεϊ μπορεί να τελείωσε με 9 πόντους, έχοντας μείνει για αρκετό διάστημα στον πάγκο στο 1ο ημίχρονο λόγω φάουλ, ωστόσο σημείωσε όλους τους πόντους του στο δεύτερο ημίχρονο.

Ανατρεπτικός αγώνας με MVP τον Αντετοκούνμπο

Οι Μιλγουόκι Μπακς (13-5) ανέτρεψαν διαφορά 16 πόντων στην 3η περίοδο και έφτασαν στη νίκη απέναντι στους Κλίβελαντ Καβαλίερς (12-7) με σκορ 117-102. Το Κλίβελαντ πήρε πόντους από τον Ντόνοβαν Μίτσελ (29π.) και τον Ντάριους Γκάρλαντ (20π.), ωστόσο στην κρίσιμη καμπή του αγώνα, όλοι οι παίκτες των Καβαλίερς έμοιαζαν χαμένοι στο παρκέ. Οι δύο γκαρντ της ομάδας του Οχάιο είχαν, μαζί, 14/26 σουτ με 38 πόντους στο πρώτο ημίχρονο και 4/16 σουτ με 11 πόντους στο καταστροφικό δεύτερο ημίχρονο.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις