Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

26

Νοεμβρίου 2022

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Σασμός 24/11: Τι θα δούμε σήμερα Πέμπτη
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Σασμός 24/11: Τι θα δούμε σήμερα Πέμπτη

Σασμός 24/11: Νέο επεισόδιο απόψε στις 21:00 στον Alpha - Δείτε το sneak preview

Νέο επεισόδιο έρχεται απόψε στον «Σασμό» στις 21:00 και οι εξελίξεις αναμένονται καταιγιστικές.  Η Καλλιόπη καταστρώνει σχέδιο εναντίον των Βρουλάκηδων, ενώ ο Μαθιός λέει κάτι στην Αργυρώ, το οποίο της γεννά υποψίες.

Η αποτυχία του σχεδίου του Λευτέρη για την εξόντωση του Φραγκιαδάκη, προκαλεί την οργή του Ευθύμη, ο οποίος τον υποπτεύεται. Ο Βαγγέλης επιτίθεται στον Αστέρη, και του ζητά να μείνει μακριά από την Αργυρώ. Ταυτόχρονα, ξεκαθαρίζει και στην ίδια ότι ήρθε για να πάρει τα πράγματα στα χέρια του. Ο Παντελής επισκέπτεται καταρρακωμένος από τη φυγή της Θοδώρας τον Παύλο, ενώ Λευτέρης και Θοδώρα ανοίγονται ο ένας στον άλλο, και έρχονται πιο κοντά.

Η Κατερίνα προειδοποιεί την Βασιλική να έχει το νου της στον Μαθιό, την ώρα που εκείνος παρακαλά την Αργυρώ να δεχτεί την πρόταση του Αστέρη για τα κτήματα. Στην προσπάθειά του αυτή όμως, αναφέρει κάτι που βάζει σε υποψίες την Αργυρώ. Η οργή της Καλλιόπης για τους Βρουλάκηδες δεν λέει να καταλαγιάσει. Τυφλωμένη από το μίσος και, παρά την επίσκεψη και τις προειδοποιήσεις του παπά Μιχάλη, καταστρώνει ένα σχέδιο, για να κλείσει τους λογαριασμούς της.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις