Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Ολυμπιακός μπάσκετ – Σλούκας: Η επιβράβευση του από τον Μπαρτζώκα
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ολυμπιακός μπάσκετ – Σλούκας: Η επιβράβευση του από τον Μπαρτζώκα

Ολυμπιακός μπάσκετ - Σλούκας: Ο παίκτης είχε τρομερή απόδοση στο ματς ενάντια στη Ρεάλ Μαδρίτης, σκοράροντας 14 πόντους και 7 ασίστ

«Ερυθρόλευκη» έχει βάψει την Ισπανία ο Ολυμπιακός, καθώς ήδη στις τρεις πρώτες αγωνιστικές της Euroleague 2022-23 έχει πανηγυρίσει στην ιβηρική χώρα δύο νίκες. Μετά τη Βαρκελώνη, ο Ολυμπιακός πέρασε νικηφόρα και από τη Μαδρίτη, όπου επιβλήθηκε της Ρεάλ με 89-87, σε ένα παιχνίδι που… έσπασε καρδιές, αλλά το σύνολο του Γιώργου Μπαρτζώκα έδειξε ξανά τον ατσάλινο χαρακτήρα του. Το πείσμα των Πειραιωτών και το «κρύο αίμα» του Κώστα Σλούκα ώθησαν την ελληνική ομάδα σε ένα τεράστιο αποτέλεσμα στην ισπανική πρωτεύουσα, που ανέβασε στο 3-0 το ρεκόρ της στην τρέχουσα διοργάνωση.

Το φινάλε του αγώνα βρήκε τον Γιώργο Μπαρτζώκα να αγκαλιάζει τον Σλούκα και να πανηγυρίζουν μαζί τη μεγάλη νίκη. Μοιάζει με ένα πελώριο μπράβο. Η επιβράβευση του Κώστα Σλούκα για την εξαιρετική εμφάνισή του στα τελευταία λεπτά της νίκης του Ολυμπιακού στη Μαδρίτη κόντρα στη Ρεάλ (89-87). Ο Σλούκας (14π., 7 ασίστ) δεν είχε μόνο το νικητήριο καλάθι της ομάδας του Πειραιά, αλλά και άλλους κρίσιμους πόντους (2/2 βολές για το 87-85 και λέι απ για το 84-83) για την τρίτη νίκη του Ολυμπιακού σε ισάριθμα ματς στη EuroLeague.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις