Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

06

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Νέα χριστουγεννιάτικη ταινία: Με τους Ράιαν Ρέινολντς και Γουίλ Φέρελ
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Νέα χριστουγεννιάτικη ταινία: Με τους Ράιαν Ρέινολντς και Γουίλ Φέρελ

Νέα χριστουγεννιάτικη ταινία: Κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ του «Spirited», με την ιστορία του Εμπενίζερ Σκρουτζ... αλά μιούζικαλ

Νέα χριστουγεννιάτικη ταινία ετοιμάζουν ο Ράιαν Ρέινολντς με τον Γουίλ Φέρελ και η Apple κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ. Το φιλμ με τίτλο «Spirited» αποτελεί μια μοντέρνα διασκευή της κλασικής ιστορίας του Κάρολου Ντίκενς, «Χριστουγεννιάτικη Ιστορία». Ο Ρέινολντς υποδύεται μια νεαρή και πιο χιουμοριστική εκδοχή του κατεργάρη Εμπενίζερ Σκρουτζ, τον οποίο ονομάζει Κλιντ Μπριγκς, ενώ ο Φέρελ θα είναι το Φάντασμα των Χριστουγέννων. Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 11 Νοεμβρίου.

Σε αυτή την ταινία όμως, ο «νέος Σκρουτζ» είναι εκείνος που εξετάζει το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον του Φαντάσματος των Χριστουγέννων, φέρνοντας «τούμπα» την κλασική χριστουγεννιάτικη ιστορία. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Ρέινολντς έλαβε αμοιβή ύψους 20 εκατομμυρίων δολαρίων για τη νέα παραγωγή της Apple. Τη σκηνοθεσία του «Spirited» αναλαμβάνει ο Σον Άντερς, ενώ το σενάριο ο Τζον Μόρις. Εκτός από τους δύο βασικούς ήρωες της ιστορίας, στην ταινία θα παίξουν ακόμη οι: Σουνίτα Μάνι, Έιμι Καρέρο, Οκτάβια Σπένσερ. Πι Τζέι Μπερν, Πάτρικ Πέιτζ και Τζεν Τούλοκ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις