Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

26

Νοεμβρίου 2022

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Τραπεζοκαθίσματα – παράταση: Διαφωνεί η Πιπιλή με την τροπολογία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τραπεζοκαθίσματα – παράταση: Διαφωνεί η Πιπιλή με την τροπολογία

Τραπεζοκαθίσματα - παράταση: Δηλώνει ότι θα συνεχίσει τον μοναχικό αγώνα της για την επαναφορά των δημόσιων χώρων στους πολίτες

Τη διαφωνία της με την τροπολογία του υπουργείου Εσωτερικών (που κατατέθηκε χθες προς ψήφιση στη Βουλή σε νομοσχέδιο του υπουργείου Υγείας) και αφορά τα τραπεζοκαθίσματα που έχουν τοποθετηθεί σε δημόσιους χώρους, εξέφρασε η βουλευτής της Ά Αθηνών, Φωτεινή Πιπιλή. Η κα Πιπιλή σύμφωνα με το Δελτίο Τύπου που εκδόθηκε από το πολιτικό της γραφείο «παραμένει σταθερή στον διαχρονικό της αγώνα για τον Πολιτισμό της Καθημερινότητας, προασπίζοντας τα δικαιώματα των πολιτών» και υπογραμμίζει ότι αν η διαδικασία της Βουλής της έδινε τη δυνατότητα να καταψηφίσει τη συγκεκριμένη Τροπολογία, θα το είχε κάνει.

«Ως εκ τούτου, τοποθετείται δημόσια και δηλώνει πως θα συνεχίσει τον μοναχικό αγώνα της για την επαναφορά των δημόσιων χώρων στους – με συνταγματική επιταγή- δικαιούχους, που είναι αποκλειστικά οι πολίτες που θέλουν να κινούνται ελεύθερα και με ασφάλεια στα πεζοδρόμια και στις πλατείες». Τέλος, τονίζει ότι για την αντίθεσή της αυτή, έχει τοποθετηθεί εδώ και δύο μήνες προς τους αρμόδιους Υπουργούς, αλλά και σε Μ.Μ.Ε.

Η Φωτεινή Πιπιλή και η αποφοίτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη – «Εγώ απεσταλμένη της ΕΡΤ, εκείνος αριστούχος»
Άδωνις και Βουλαρίνος μαλώνουν για τα τραπεζοκαθίσματα -«Απαράδεκτο δωράκι της κυβέρνησης»
Η ερώτηση του δημοσιογράφου του Anadolu στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ για τα ελληνικά νησιά και η σκληρή απάντηση

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις