Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Μητσοτάκης Βοστώνη: Η Πιπιλή και η αποφοίτηση του πρωθυπουργού
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης Βοστώνη: Η Πιπιλή και η αποφοίτηση του πρωθυπουργού

Μητσοτάκης Βοστώνη: Δημοσιογράφος τότε για την ΕΡΤ, η Φωτεινή Πιπιλή κάλυψε την αποφοίτηση του σημερινού πρωθυπουργού

Πριν από τρεις δεκαετίες ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποφοιτούσε αριστούχος από το Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ. Σήμερα, είχε την ευκαιρία να μιλήσει στους αποφοίτους του Πανεπιστημίου της Βοστώνης, ως πρωθυπουργός πλέον της Ελλάδας. Η Φωτεινή Πιπιλή είχε καλύψει την αποφοίτηση ως απεσταλμένη της ΕΡΤ. Βουλευτής σήμερα της ΝΔ, ανέβασε το βίντεο στο Facebook και, όπως λέει το έστειλε στον πρωθυπουργό, ενώ αυτός ταξίδευε στις ΗΠΑ για την ομιλία.

 Γράφει στην ανάρτησή της: «Πόση συγκίνηση αλλά και ικανοποίηση μου δίνει κάθε φορά με μία αφορμή. Διαβάζω πως σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα μιλήσει στην τελετή αποφοίτησης στο Πανεπιστήμιο της Βοστώνης και να, ανοίγω το “συρτάρι μου” και “πάω” μαζί του τριάντα και χρόνια πίσω στη Βοστώνη ,εγώ ως απεσταλμένη της ΕΡΤ και εκείνος αριστούχος απόφοιτος του Πανεπιστημίου του Χάρβαρντ.

Δεν σας κρύβω πως του το έστειλα την ώρα που ταξίδευε .Η βουλευτής του, τώρα πια, στον Πρωθυπουργό της.

Ωραία που μας ήρθε η ζωή».

Στο βίντεο βλέπουμε και άλλα μέλη της οικογένειας Μητσοτάκη: ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης (που είχε και μια σύντομη συνομιλία με τον τότε καγκελάριο της Δυτικής Γερμανίας Χέλμουτ Κολ), η Μαρίκα Μητσοτάκη, η Ντόρα Μπακογιάννη με τα παιδιά της.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις