Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Σαρλίζ Θερόν σχέση: «Δεν έχω βγει με κανέναν για πάνω από πέντε χρόνια»
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Σαρλίζ Θερόν σχέση: «Δεν έχω βγει με κανέναν για πάνω από πέντε χρόνια»

Σαρλίζ Θερόν σχέση: Η τελευταία γνωστή σοβαρή σχέση της Θερόν ήταν με τον Σον Πεν

Η Σαρλίζ Θερόν, όπως ανακοίνωσε δεν είναι έτοιμη να μπει σε μία νέα σχέση. Η Χολιγουντιανή ηθοποιός μέσα από συνέντευξή της στο Harper’s Bazaar ‘s Process Issue, αποκάλυψε ότι «Κάποιος ενδιαφέρθηκε να κάνει κάτι μαζί μου, κατά τη διάρκεια της πανδημίας του COVID-19. Ήταν απλώς μια βαθιά βουτιά σε μια σχέση. Και ήμουν όπως, δεν ξέρω αν θέλω να είμαι… Απλώς αισθάνομαι τόσο εκτός από όλο αυτό». Προς το παρόν η Θερόν η οποία έχει δύο κόρες, τη 10χρονη Τζάκσον και την 7χρονη Όγκουστ, έχει επικεντρωθεί στα κορίτσια της και όπως λέει, κάνει ό,τι μπορεί για να τις εντυπωσιάσει στην κουζίνα: «Όταν τα παιδιά μου λένε: “Μαμά, κανείς δεν φτιάχνει τα ζυμαρικά καλύτερα από σένα” τίποτα δεν να το πλησιάζει αυτό» είπε.

«Δεν έχω βγει με κανέναν για πάνω από πέντε χρόνια»

Τον Σεπτέμβριο του 2020, η Σαρλίζ Θερόν είχε αναφέρει στο «The Drew Barrymore Show» ότι απολαμβανει την μοναχική ζωή, ενώ μεγαλώνει τις κόρες της. «Δεν έχω βγει με κανέναν για πάνω από πέντε χρόνια» είπε τότε η ηθοποιός. «Είμαι ανοιχτή όταν οι φίλοι μου λένε, “Πρέπει να βγεις ραντεβού, πρέπει να γνωρίσεις αυτόν τον τύπο”, όμως όχι για έρωτες. Θέλω να αντιμετωπίσω τη ζωή πιο παιχνιδιάρικα». Όπως είχε τονίσει παρόλο που επιθυμεί να είναι ελεύθερη στην προσωπική της ζωή, δεν νιώθει μοναξιά: «Μπορώ ειλικρινά να το πω αυτό, στη ζωή μου δεν νιώθω μοναξιά. Μόλις απέκτησα τα παιδιά μου, δεν είναι ότι αντικατέστησα κάτι. Εξακολουθώ να «πυροβολώ». Απλώς πιστεύω ότι οι προτεραιότητές μας, είναι ένα σημαντικό κομμάτι».

Η τελευταία γνωστή σοβαρή σχέση της Θερόν ήταν με τον Σον Πεν. Οι δυο τους ξεκίνησαν να βγαίνουν το 2013 και ανακοίνωσαν τον αρραβώνα τους ένα χρόνο αργότερα, ενώ χώρισαν τον Ιούνιο του 2015 . Πριν από τον Πεν, η ηθοποιός είχε μια μακροχρόνια σχέση με τον ηθοποιό Στιούαρτ Τάουνσεντ, αφού τον γνώρισε στα γυρίσματα της ταινίας τους το 2002 με τιτλο «Trapped», όμως το 2010 έριξαν τίτλους τέλους στη σχέση τους.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις