Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

03

Οκτωβρίου 2021

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Η γη της ελιάς 19/9: Τι θα δούμε σήμερα Δευτέρα
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η γη της ελιάς 19/9: Τι θα δούμε σήμερα Δευτέρα

Η γη της ελιάς 19/9: Η μεγάλη παραγωγή του MEGA «Η γη της ελιάς», έρχεται απόψε στις 21:00 με τον Β’ κύκλο επεισοδίων.

Η μεγάλη παραγωγή του MEGA «Η γη της ελιάς», έρχεται απόψε (19/9) στις 21:00 με τον Β’ κύκλο επεισοδίων. Η σειρά που σκηνοθετεί ο Ανδρέας Γεωργίου σε σενάριο της Βάνας Δημητρίου, ξεχώρισε πέρυσι ανάμεσα σε πλήθος προγραμμάτων και βρέθηκε σταθερά στις πρώτες προτιμήσεις των τηλεθεατών, καταγράφοντας υψηλά ποσοστά στους πίνακες τηλεθέασης. Στη φετινή σεζόν της επιτυχημένης δραματικής σειράς του MEGA, οι ιστορίες που παρακολουθήσαμε με κομμένη την ανάσα παίρνουν καινούργια τροπή, νέοι ήρωες φτάνουν στη μικρή κοινωνία της Μάνης και πολλές ανατροπές έρχονται να αναστατώσουν τις ζωές όλων.

«Η γη της ελιάς»: Τι θα δούμε στο πρώτο επεισόδιο

Μετά τη σύλληψη της Αθηνάς, την ημέρα του γάμου του Φίλιππου και της Βασιλικής, ο Λυκούργος επιστρέφει στο σπίτι του προσπαθώντας να συνειδητοποιήσει όσα συνέβησαν. Οι δυσάρεστες εκπλήξεις όμως δεν έχουν σταματήσει. Μπροστά στα μάτια του θα συμβεί ένα συγκλονιστικό γεγονός που θα τον μπλέξει σε μια πολύ επικίνδυνη ιστορία. Στο μεταξύ, ο Κουράκος πιέζει την Αθηνά να ομολογήσει για τη δολοφονία του Δημήτρη. Εκείνη είναι απελπισμένη, καθώς συνειδητοποιεί πως όλα τα στοιχεία είναι εναντίον της. Ο δρόμος για την προφυλάκισή της έχει ανοίξει και η Αθηνά σύντομα θα γνωρίσει την αγριότητα της φυλακής.

Η Μαρία μαθαίνει από τις ειδήσεις τι έχει συμβεί και αμέσως κατεβαίνει στη Μάνη για να βρεθεί κοντά στη κόρη της. Η Ιουλία τα βάζει με τον Γιώργη για την ωμή σύλληψη της Αθηνάς και το ζευγάρι καβγαδίζει έντονα. Τρεις μήνες μετά, η ζωή θα φέρει ευχάριστα αλλά και δυσάρεστα γεγονότα στους ήρωες. Ο Μάνος και η Μαρίνα παντρεύονται με απώτερο στόχο την αναδοχή της μικρής Αγγελικής. Η Αθηνά εξακολουθεί να είναι προφυλακισμένη και περιμένει τη δίκη της, ενώ μια επίσκεψη που θα δεχτεί στη φυλακή θα την ξαφνιάσει. Ο Λυκούργος, εντελώς τυχαία, θα ανακαλύψει κάτι που θα ξετυλίξει το κουβάρι της ιστορίας στην οποία έχει μπλέξει, άθελά του. Η Αρετή και ο Θανάσης αρχίζουν να βλέπουν ο ένας τον άλλο με ερωτική διάθεση.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις