Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Ξύλο στο πλοίο: Η ζήλια για ένα τρίο οδήγησε σε… χάος – Βίντεο
ΚΟΣΜΟΣ

Ξύλο στο πλοίο: Η ζήλια για ένα τρίο οδήγησε σε… χάος – Βίντεο

Ξύλο στο πλοίο: «Ο καβγάς ξέσπασε από το πουθενά»

Όλα ξεκίνησαν από τη ζήλια για ένα υποτιθέμενο τρίο μεταξύ επιβατών ενός κρουαζιερόπλοιου. Ένας ταξιδιωτικός πράκτορας που ήταν μάρτυρας του καβγά δήλωσε στο Fox News πως ο καβγάς ξεκίνησε με αφορμή ισχυρισμούς για απιστία. Συγκεκριμένα, αντέδρασαν οι σύντροφοι κάποιων επιβατών κατηγορώντας το άλλο τους μισό πως τους απάτησαν σε ένα τρίο. Το βίντεο από τον καβγά στο κρουαζιερόπλοιο απεικονίζει μια χαοτική σκηνή, καθώς 40 με 60 επιβάτες άρχισαν να γρονθοκοπούν και να σπρώχνουν ο ένας τον άλλον. Αν και η αρχική διαφωνία ήταν μεταξύ δύο επιβατών στην πίστα του νυχτερινού κέντρου, γρήγορα ξέφυγε από τον έλεγχο με όλο και περισσότερους παραβρισκόμενους να μπλέκονται.

Ο καβγάς σημειώθηκε την τελευταία νύχτα της 8ήμερης κρουαζιέρας του πλοίου Carnival Magic στην Καραϊβική με στάσεις στη Δομινικανή Δημοκρατία, τα Turks and Caicos και τις Μπαχάμες. Η αυτόπτης μάρτυρας, Τερέζα Τζέιμς δήλωσε στο Fox News πως ο καβγάς ξεκίνησε λίγο πριν από τις 2 τα ξημερώματα και διήρκησε για μία ολόκληρη ώρα στο νυχτερινό κέντρο διασκέδασης και το καζίνο του πλοίου. Σύμφωνα με την ίδια, άρχισαν να πέφτουν μπουκάλια και μια γυναίκα ίσως κόπηκε κατά τη διάρκεια της συμπλοκής, αν και δεν αναφέρθηκαν σοβαροί τραυματισμοί. Ο καβγάς, που ξεκίνησε από τον πέμπτο όροφο μεταφέρθηκε στον πρώτο, με τους φρουρούς ασφαλείας του πλοίου να προσπαθούν να τον διαλύσουν.

https://twitter.com/nyeem0/status/1541778075054129155?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1541778075054129155%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.iefimerida.gr%2Foembed%3Furl%3Dhttps3A2F2Ftwitter.com2Fnyeem02Fstatus2F1541778075054129155provider%3Dtwitter

«Ο καβγάς ξέσπασε από το πουθενά»: Επενέβη το Λιμενικό

Φυσικά, έσπευσε το Λιμενικό που συνόδευσε το πλοίο πίσω στον προβλήτα ενώ η αστυνομία της Νέας Υόρκης ξεκίνησε έρευνα. Όπως είπε η αυτόπτης μάρτυρας, οι επιβάτες που ενεπλάκησαν στον καβγά ήταν «αδαείς ανόητοι που συμπεριφέρονταν ηλίθια». Επίσης, επαίνεσε την ομάδα ασφαλείας που επενέβη και τελικά ηρέμησε τα πράγματα.

Ένας μάρτυρας, με το ψευδώνυμο @nyeem0, έκανε μια ανάρτηση στο Twitter, όπου ανέφερε πως ήταν «στο μπαρ και άκουγε τη μουσική του πίνοντας ένα Shirley Temple και τότε ξέσπασε ο καβγάς από το πουθενά». Πρόσθεσε ότι κάποιοι από τους επιβάτες «τραυματίστηκαν και κόπηκαν από τα γυαλιά» και ότι «οι περισσότεροι, αν όχι όλοι» οι φρουροί ασφαλείας του κρουαζιερόπλοιου κατέβηκαν στο κλαμπ για να αποκαταστήσουν την τάξη. Ο μάρτυρας πρόσθεσε: «Ήταν η τελευταία βραδιά, οπότε υποθέτω ότι όλοι ήθελαν μια ξεχωριστή ανάμνηση, αλλά μια ισόβια απαγόρευση από κρουαζιέρες δεν είναι και ότι καλύτερο».

Εκεί που οι τουρίστες πληρώνουν φόρο 200 δολάρια τη μέρα
Το 1998 τη βρήκαν νεκρή σε χαλί – Τώρα “έφτασαν” και στον δολοφόνο
Είναι 20 ετών και σχεδιάζει ιατρικά υποβοηθούμενο θάνατο: «Υποφέρω όλη μέρα. Δεν αντέχω άλλο»

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις