Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

06

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Alec John Such – Bon Jovi: Πέθανε ο πρώην μπασίστας της μπάντας
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Alec John Such – Bon Jovi: Πέθανε ο πρώην μπασίστας της μπάντας

Alec John Such - Bon Jovi: Σε ηλικία 70 ετών

Πέθανε σε ηλικία 70 ετών ο Alec John Such, ιδρυτικό μέλος και πρώην μπασίστας του θρυλικού αμερικανικού ροκ συγκροτήματος Bon Jovi. Επί του παρόντος, δεν έχουν δοθεί λεπτομέρειες για τα αίτια του θανάτου. Ο Alec John Such αποτελούσε μέλος του συγκροτήματος από το 1983 έως το 1994 και συμμετείχε σε επιτυχίες όπως το «You Give Love a Bad Name», το «Livin’ on a Prayer» και το «Bad Medicine». «Ο Alec ήταν αναπόσπαστο κομμάτι του συγκροτήματος», έγραψε στο Twitter ο τραγουδιστής και συνθέτης John Bon Jovi. «Για να είμαι ειλικρινής, βρήκαμε το δρόμο μας μέσω αυτού […]».

https://twitter.com/SukursalRock/status/1533563457085267970

Γεννημένος στη Νέα Υόρκη στις 14 Νοεμβρίου 1951, ο Such έγινε μια γνώριμη φιγούρα στη μουσική σκηνή του Νιου Τζέρσεϊ όπου εμφανίστηκε το συγκρότημα. Αρχικά έπαιζε σε ένα συγκρότημα που ονομαζόταν «The Message». Όταν μπήκε τελικά στους Bon Jovi, είχε αναφέρει μετά από χρόνια σε συνέντευξη ότι ήταν μεγαλύτερος από όλους πράγμα που τελικά αποτέλεσε και τον λόγο της αποχώρησής τους. «Η δισκογραφική εταιρεία έλεγε ψέματα για την ηλικία μου», είπε. «Ήμουν 31 όταν μπήκα. Ήμουν 10 χρόνια μεγαλύτερος από το υπόλοιπο συγκρότημα», είχε αναφέρει.

«Όταν έγινα 43 ετών, άρχισα να καίγομαι. Δεν ήθελα να δουλέψω. Ο λόγος που μπήκα σε συγκρότημα ήταν επειδή δεν ήθελα να δουλέψω». Μετά την αποχώρησή του, αντικαταστάθηκε από τον Hugh John McDonald, και επανήλθε για λίγο στο συγκρότημα στο Rock & Roll Hall of Fame το 2018.

Η ανάρτηση του συγκροτήματος Bon Jovi

Η διάσημη μπάντα έγραψε σε ανάρτηση στο twitter, για να αποχαιρετήσει το θρυλικό μέλος της: “Είμαστε λυπημένοι που μάθαμε την είδηση του θανάτου του αγαπημένου μας φίλου Alec John Such. Ήταν αυθεντικός. Ως ιδρυτικό μέλος των Bon Jovi, ο Alec ήταν αναπόσπαστο κομμάτι του σχηματισμού του συγκροτήματος. Για να είμαστε ειλικρινείς, βρήκαμε τον δρόμο μας ο ένας προς τον άλλον μέσω του Alec. Ήταν παιδικός φίλος του Tico και έφερε τον Richie να μας δει να παίζουμε. Ο Alec ήταν πάντα άγριος και γεμάτος ζωή. Σήμερα αυτές οι ιδιαίτερες αναμνήσεις φέρνουν χαμόγελο στο πρόσωπό μας και δάκρυα στα μάτια. Θα μας λείψει πολύ”.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις