Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Μπον Τζόνι παιδιά: Ο γιος του, Τζέικ, είναι χάρμα οφθαλμών
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Μπον Τζόνι παιδιά: Ο γιος του, Τζέικ, είναι χάρμα οφθαλμών

Ο γιος του Τζον Μπον Τζόβι είναι φτυστός ο πατέρας του - Χάρμα οφθαλμών

Ο γιος του Jon Bon Jovi άφησε άφωνους τους θαυμαστές με την εμφάνισή του στο εξώφυλλο του περιοδικού «Man About Town» καθώς μοιάζει εκπληκτικά με τον πατέρα του. Το μοντέλο Τζέικ Μπον Τζόβι που πρόσφατα υπέγραψε με το πρακτορείο IMG, ανέδειξε τη μυώδη σωματική του διάπλαση στη φωτογράφηση, ποζάροντας σαν να κάνει push ups.

Όσο για την καριέρα του, ο Τζέικ, ο οποίος πρόσφατα έκανε το ντεμπούτο του στο κόκκινο χαλί με την σύντροφό του Millie Bobby Brown, όπως αποκάλυψε στη συνέντευξή του, δεν έχει μουσικές φιλοδοξίες όπως ο διάσημος πατέρας του. «Αυτό που μοιράζομαι με τον πατέρα μου είναι η αγάπη μας για τον κινηματογράφο» είπε αποκαλύπτοντας πως μετακόμισε στο Λονδίνο από τη Νέα Υόρκη, σε μια προσπάθεια να βρει δουλειά ως ηθοποιός.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @jakebongiovi

Τους γυμνασμένους του κοιλιακούς έδειξε στη φωτογράφηση για το περιοδικό «Man About Town»

Επιστρέφοντας στη φωτογράφηση, ο γιος του Τζον Μπον Τζόβι πόζαρε για τον φακό με διάφορα λουκ από σχεδιαστές όπως οι Dsquared2 και Adidas. Όσο για την προσωπική του ζωή, ο Τζέικ και η Millie δείχνουν να τα πηγαίνουν πολύ καλά. Πρόσφατα εθεάθησαν στο κόκκινο χαλί των βραβείων BAFTA, όπου εμφανίστηκαν ντυμένοι στην πένα, με την ηθοποιό να φορά ένα μακρύ βελούδινο φόρεμα με δαντέλα και το Τζέικ Μπον Τζόβι με σμόκιν.

Υπενθυμίζεται πως ο διάσημος ηθοποιός Τζον Μπον Τζόβι έχει αποκτήσει 4 παιδιά με την σύζυγό του Ντοροτέα Χάρλεϊ: Τον Τζέικ, την 28χρονη Στέφανι, τον 25χρονο Τζέσε και τον 16χρονο Ρομέο.

https://twitter.com/Italiangirl56/status/1522927511570628609

https://twitter.com/Anyush_Bongiovi/status/1522984787199373312

https://twitter.com/StrangerNews11/status/1522543532241735680

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις