Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Κλόε εμφυτεύματα: Η απάντηση για τους γλουτούς της
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Κλόε εμφυτεύματα: Η απάντηση για τους γλουτούς της

Κλόε εμφυτεύματα: Η Khloe αναγκάστηκε να απαντήσει στις κατηγορίες περί εμφυτευμάτων.

Δεν φτάνουν οι κατηγορίες για τις πλαστικές στο πρόσωπο, αυτή τη φορά η Khloé Kardashian έπρεπε να απαντήσει και στις κατηγορίες για τα εμφυτεύματα στους γλουτούς. Η Khloe αναγκάστηκε να απαντήσει στις κατηγορίες περί εμφυτευμάτων, τη στιγμή που δημοσίευσε μια άσκηση στο Instagram στην οποία φορά λεπτό κολάν και τεντώνει τους γλουτούς της.

«Βλέπουμε ξεκάθαρα τα εμφυτεύματα στο πάνω μέρος του γλουτού», έγραψε ένας fan ενώ άλλος τόνισε πως με γυμνό μάτι φαίνεται ότι κάτι ξεχωρίζει στο σημείο. Άλλοι πάλι τόνισαν πως είναι ενέσεις λίπους που έχει κάνει ή πως μπορεί το κολάν που φοράει να διαθέτει ενσωματωμένο μαξιλαράκι.

Η απάντηση της Κhloe

Η Khloe στα 37 πια χρόνια, δεν μάσησε τα λόγια της, υποστήριξε πως είναι το σχέδιο του κολάν τέτοιο και εξήγησε πως είναι κουτό να πιστεύει ο κόσμος ό,τι γράφεται. Όσο η Khloe μιλούσε για τις ραφές του κολάν, τόσο μεγάλωναν τα σχόλια για αυτό το κάτι που ξεχωρίζει στους γλουτούς. Την περασμένη χρονιά η Khloe είχε να αντιμετωπίσει και τα σχόλια για τις αλλαγές – πολύ μεγάλες- στο πρόσωπό της αλλά και την απιστία του Tristan που είχε σαν αποτέλεσμα ένα ακόμα παιδί για εκείνον και τον οριστικό χωρισμό από την Kardashian.

Πάντως κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί πως παρά τις όποιες αλλαγές έχει κάνει με την βοήθεια της αισθητικής, η Khloe δεν παλέυει καθημερινά να φτιάξει το σώμα της. Η 37χρονη διατηρεί ένα από τα πιο γυμνασμένα και καλλίγραμμα σώματα της showbiz, με τη γυμναστική να αποτελεί προτεραιότητα στο καθημερινό της πρόγραμμα. Σύμφωνα με τον personal trainer της Khloe kardashian, Joel Bouraima, «ανεξάρτητα από την ώρα που η Khloé και εγώ κάνουμε την προπόνησή μας, είναι πάντα στο γυμναστήριο 30 λεπτά πριν για να κάνει διατάσεις και ζέσταμα. Ακόμα και όταν ξεκινάμε στις 6 π.μ., είναι στο γυμναστήριό της από τις 5:30 π.μ.».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Khloë Terae 🇨🇦 (@khloe)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις