Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

05

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Ουκρανία – πόλεμος: O Μπένεντικτ Κάμπερμπατς ύψωσε τη σημαία σε τελετή απονομής βραβείων
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ουκρανία – πόλεμος: O Μπένεντικτ Κάμπερμπατς ύψωσε τη σημαία σε τελετή απονομής βραβείων

Ουκρανία - πόλεμος: Ο Βρετανός ηθοποιός εκφράζει την αλληλεγγύη του στον ουκρανικό λαό μετά τη ρωσική εισβολή

Η εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία απασχολεί εδώ και αρκετές ημέρες ολόκληρο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων και πολλών διασημοτήτων. Ο Μπένεντικτ Κάμπερμπατς στην τελετή απονομής του βραβείου Cinema Vanguard, κατά τη διάρκεια του 37ου Ετήσιου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Σάντα Μπάρμπαρα, σήκωσε μια ουκρανική σημαία σε ένδειξη αλληλεγγύης προς την Ουκρανία. Ο υποψήφιος για Όσκαρ ηθοποιός, τιμήθηκε με το συγκεκριμένο βραβείο, μετά από μια συνομιλία για την καριέρα του που οδήγησε στη φετινή εξαιρετική ερμηνεία του στο “Τhe Power of the Dog” της Jane Campion στο Netflix, ωστόσο η συγκεκριμένη κίνηση «έκλεψε» την προσοχή της βραδιάς.

«Είναι ένας έξυπνος, αινιγματικός και βαθιά αφοσιωμένος καλλιτέχνης που κάνει άνετα μια καριέρα στις υπερπαραγωγές και τον ανεξάρτητο κινηματογράφο, όπου εργάζεται με οραματισμό όπως η Τζέιν Κάμπιον», σχολίασε ο Εκτελεστικός Διευθυντής του SBIFF, Ρότζερ Ντάρλινγκ.

https://twitter.com/SmilingBenedict/status/1501804444299628544

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις