Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Συνέντευξη Τσίπρα στο Κόντρα: Η αντίδραση Οικονόμου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνέντευξη Τσίπρα στο Κόντρα: Η αντίδραση Οικονόμου

Συνέντευξη Τσίπρα στο Κόντρα: Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος αποκάλεσε τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης ως «εθνική εξαίρεση στην προσπάθεια ενίσχυσης της χώρας»

Ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου σχολίασε δηκτικά τη συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα στο Kontra Channel.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος αποκάλεσε τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης ως «εθνική εξαίρεση στην προσπάθεια ενίσχυσης της χώρας» κι ότι εξαντλεί την πολιτική του πρόταση σε «κραυγές και χαρακτηρισμούς».

Η ανακοίνωση του Γιάννη Οικονόμου:

«Το μόνο καινούριο που ακούσαμε απόψε είναι ότι ο κ. Τσίπρας δεν θα ψηφίσει τη συμφωνία με τις ΗΠΑ, όπως δεν ψήφισε ούτε τη συμφωνία με τη Γαλλία, ούτε τις δαπάνες για το υπουργείο Εθνικής Αμυνας και τις Ένοπλες Δυνάμεις. Ο κ. Τσίπρας παραμένει έτσι η εθνική εξαίρεση στην προσπάθεια ενίσχυσης της χώρας σε όλα τα επίπεδα.

Κατά τα αλλά, όσο ο κ. Τσίπρας επαναλαμβάνεται μονότονα, εξαντλώντας την πολιτική του πρόταση σε κραυγές και χαρακτηρισμούς, χωρίς να εκφέρει σύγχρονο, πρακτικό πολιτικό λόγο, δεν χρειάζεται καμία ειδικότερη απάντηση στα όσα λέει».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις